Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Oltu Taşına zerafet katıyorlar
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
HABERLER>TÜRKİYE
26 Nisan 2023 Çarşamba - 04:12

‘Yaparsa Cumhur İttifakı yapar’

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin sanayisini, tarımını, enerjisini, altyapısını büyütmeden soframıza koyduğumuz ekmeği büyütemeyiz. Türkiye Yüzyılı'yla işte bunu başaracağız” dedi.

‘Yaparsa Cumhur İttifakı yapar’

Bursa’nın Gemlik ilçesinde halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülkemizin sanayisini, tarımını, enerjisini, altyapısını büyütmeden soframıza koyduğumuz ekmeği büyütemeyiz. Türkiye Yüzyılı'yla işte bunu başaracağız” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Siro Batarya Geliştirme ve Üretim Kampüsü Temel Atma Töreni için geldiği Bursa’nın Gemlik ilçesinde, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda otobüs üzerinden halka hitap etti.

Vatandaşları selamlayan ve tören öncesi Gemliklilerle kucaklaşmak, hasret gidermek istediğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin yerli ve millî markası Togg'un sadece bir otomobil markası, tesisinin de sadece bir otomobil fabrikası olmadığını dile getirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg'un aynı zamanda tasarımıyla yazılımıyla temiz enerji çözümleriyle bir teknoloji hamlesi olduğuna vurgu yaptı.

Temeli atılacak batarya fabrikasının da bu atılımın en önemli unsurlarından olduğuna değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünyada hızlı gelişen ve yaygınlaşan elektrikli araç piyasasında söz sahibi olmanın yolunun diğer hususlarla birlikte batarya teknolojisinin öncülüğünü yapmaktan geçtiğinin altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, söz konusu bataryaların sadece Togg'da değil, pek çok alanda kullanıldığını belirterek, "Yaklaşık 30 milyarlık bir yatırım olan Siro Batarya Fabrikası'nın şimdiden Gemlik'imize, Bursa'mıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" ifadesini kullandı.

Vatandaşa, "Yaparsa Cumhur İttifakı" yapar diye seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafa yönelik bazı müjdeleri de paylaştı.

“80 BİN PAZARCI ESNAFIMIZIN KAZANÇLARINI DA BU İSTİSNA UYGULAMASINA DÂHİL EDİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, esnafın bir bölümüne daha önce vergi muafiyeti getirildiğini hatırlatarak, şöyle devam etti: "Şimdi evlerde imal ettikleri ürünleri internette ve benzeri platformlarda satanları da vergi muafiyeti kapsamına alıyor, muafiyet sınırını da 320 bin liradan 700 bin liraya çıkartıyoruz. Yine geçtiğimiz yıllarda, yaptığımız bir düzenlemeyle basit usulde vergilendirilen esnaflarımızın kazançlarını gelir vergisinden istisna tutmuştuk. Yani berber, terzi, bakkal, manav, kasap, taksici, dolmuşçu, servisçi gibi esnaflarımızdan gelir vergisi almayarak dünyada eşi benzeri olmayan bir düzenleme yapmıştık. Hali hazırda 837 bin esnafımız hem gelir vergisi muafiyetinden yararlanıyor hem de KDV ödemiyor. Bu yıl basit usule tabi olma hadlerini yeniden düzenledik, böylece mevcut hadleri aştığı için gerçek usulde vergilendirmeye geçmesi gereken esnaflarımızın basit usulden yararlanmaya devam etmelerini sağlıyoruz. Ayrıca basit usul dışında kalan 13 büyükşehrimizdeki 80 bin pazarcı esnafımızın kazançlarını da bu istisna uygulamasına dâhil ediyoruz. Yeni uygulamanın büyük şehirlerdeki pazarcı esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum."

Ticari araçlarını yenilemek isteyen esnafa da bir müjdesi olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle konuştu: "Ben bay bay Kemal gibi konuşmuyorum. O bu tür müjdeleri de verir ama hepsi palavra, palavra, palavra. Şehir içi taksi, dolmuş, minibüs, midibüs, otobüs, çekici işletmeciliği, kamyonla ticari yük taşımacılığı yapan esnaflarımız aynı cins taşıtlarını yenilerken ÖTV ödemeyecek. Tüm bu konularla ilgili detaylar Hazine ve Maliye Bakanı Bakanlığımız tarafından ayrıca açıklanacaktır. ÖTV muafiyeti uygulamasının da esnaflarımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah yeni Meclis faaliyete geçtiğinde ilk yapacağımız yasal düzenlemelerden biri bu olacak."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında vatandaşlara 14 Mayıs'ta sandığa gitme çağrısında bulundu.

“ŞEHİTLERİMİZİN KANINI YERDE BIRAKMADIK, BUNDAN SONRA DA BIRAKMAYACAĞIZ”

"Sizler de görüyorsunuz, 7'li koalisyon ülkemizin tüm kazanımlarını yok etmek için artık gün sayıyor" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şunları söyledi: "Onlarla beraber gün sayan başkaları da var. Mesela bay bay Kemal ne diyor? 'Cezaevlerini boşaltacağız' diyor. Ya bu ülke hukuk devleti ya. Neyi boşaltıyorsun? Niye? Çünkü terör örgütünün parlamentodaki temsilcileriyle bay bay Kemal görüşmesini yaptı mı? Yaptı. Diyarbakır'da 51 Kürt kardeşimizin ölümüne neden olan terörist Selo'yu bile ne diyor? 'Çıkartacağım' diyor. Bunun yanında. Apo'yu da ne yapacağım diyor? 'Çıkaracağım' diyor. Bunu diyen kim? Bunun yanında Meral Hanım, o da söylüyor. HDP zaten söylüyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlar şehitlerimizin kanını yerde bırakmaya var ama biz şehitlerimizin kanını yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

Cudi'de, Gabar'da, Tendürek'te teröristleri gömdüklerini anlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gelin şimdi hep beraber 14 Mayıs'ta da bu 7'li masayı gömelim. Onun için durmayacağız. Cezaevlerindeki militanlarını serbest bırakma, yurt dışındakileri geri getirme, kamudan ihraç ettiklerimizi tekrar devlete doldurma sözü verdikleri PKK ve FETÖ terör örgütlerinin mensupları şimdi gün sayıyormuş ama siz onları, ben inanıyorum ki 14 Mayıs'ta sandığa gömerek bütün heveslerini, kursaklarında bırakacaksınız" diye konuştu.

“KARADENİZ GAZININ ÜLKEMİZE SAĞLAYACAĞI KAZANÇLA GELECEĞİMİZE YATIRIM YAPACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin siyasi, ekonomik, askerî ve diplomatik etki alanının genişlemesinden rahatsız olanların da gün saydığını anlatarak şunları kaydetti: "Aralarındaki kavga, dövüş, şantaj, at pazarlığı oyunları ayyuka çıkanların ülkeye ve millete başka bir taahhüdünü duydunuz mu? Eğitimde, sağlıkta, güvenlikte, adalette, ulaşımda, enerjide, sanayide, tarımda herhangi bir proje vadettiklerini duydunuz mu? Kardeşlerim, evlatlarımızın geleceğine dair herhangi bir niyetlerini duydunuz mu? Duyamazsınız. Çünkü bunların böyle bir derdi yok. Bunların tek gayesi bize kaybettirerek ülkenin ve milletin kazanımlarını yıkmaktır. Bunların tek misyonu güvenliğimizi terör örgütlerine, ekonomimizi tefecilere, geleceğimizi emperyalistlere teslim ederek Türkiye'yi çeyrek asır, yarım asır geriye götürmektir. Allah'ın izniyle ülkemizi bu ekibinin insafına terk etmeyeceğiz.”

Bursa'nın en önemli ilçesi Gemlik'te olduklarını anımsatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eskiden 7,5 saat olan İstanbul-İzmir arasını 3 saat 15 dakikaya indirdiklerini kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bay bay Kemal sen galiba İzmir milletvekilisin değil mi? İzmir'in Büyükşehir Belediyesi ve birçok belediyesi size ait. Ne yaptınız İzmir'e ? Ama 3 saat 15 dakikaya İstanbul- İzmir arasını indiren AK Parti iktidarı. Biz yaparız, siz yıkarsınız" dedi.

Osmangazi Köprüsü'nü, Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nü, Marmaray'ı, Avrasya Tüneli'ni yaptıklarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Değerli kardeşlerim, bizim derdimiz bu. Biz size aşığız, aşık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Karşımızdaki cumhurbaşkanı adaylarını ve muhalefet partilerinin hepsini üst üste koyun bizim ülkemize kazandırdığımız, bıraktım 21 yıldaki eser ve hizmetlerimizi, sadece son birkaç yılda hatta ondan da vazgeçtim son birkaç ayda açılışını yaptığımız projelerin yanına bunlar yaklaşabilir mi? Son birkaç ayda ülkemize kazandırdığımız yatırımların sadece zekâtıyla bile biz bunların hayallerini geride bırakırız. İşte geçtiğimiz günlerde ülkemizin enerjide dışa bağımlılığını azaltacak olması bakımından hayati öneme sahip Karadeniz gazını devreye aldık mı? Bu büyük projenin sevincini milletimizle en güzel şekilde paylaşmak için konutlardaki ilk bir aylık tüketimi tamamen, bir yıllık tüketimi de mutfak ve sıcak kullanımı kadarıyla ne yaptık? Ücretsiz. Rezerv değeri 500 milyar dolarla bir trilyon dolar arasında hesaplanan bu gazın, ülkemize sağlayacağı kazançla geleceğimize de yatırım yapacağız."

“AİLE KURUMUNU GÜÇLENDİRECEK VE GENÇLERİMİZİ DESTEKLEYECEK ÇALIŞMALARI BURADAN FİNANSE EDECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelirini kendi gaz ve petrol kaynaklarının kazancından sağlayacak bir Aile ve Gençlik Bankası kuracaklarını dile getirerek "Aile kurumunu güçlendirecek ve gençlerimizi destekleyecek çalışmaları buradan finanse edeceğiz. Ev hanımlarımızı, kendi gelirlerine kavuşturmak için primlerinin üçte birini buradan karşılayarak emekli olabilmelerini sağlayacağız ama bay bay Kemal ne yapacak? O da Londra'nın meşhur tefecilerinden 300 milyar dolar getirecekmiş. Hani Ziya Paşa'nın güzel bir sözü var, 'Eşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri.' Bay bay Kemal böyle atmakla filan olmuyor. Esrar, eroin kaçakçılarından para getireceksin. Yok böyle bir şey ya. Yok" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlere eğitimden istihdama, iş kurmadan evlenmeye her konuda destek vereceklerini söyledi.

Mesleki eğitime yönelerek hemen hayata atılmak isteyen gençlerin istihdamını kolaylaştıracaklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir zamanlar Norveç Başbakanı'yla görüşmesine ilişkin anısını şöyle anlattı: "Başbakanlığım dönemi. Onlar ciddi petrol, doğal gaz zenginidir. Dedi ki, 'Yüzde 25'ini biz rezerve ediyoruz ve buranın kaynağını tamamen gençlerimize tahsis ettik. Buna kimse dokunamaz. O tamamen gençlerimize aittir.' Şimdi aynısı benim de aklıma geldi. Biz de Karadeniz gazımızın işte belli bir miktarını ne yapacağız, rezerve edeceğiz ve oradan gençlerimize, ailelerimize bunu tahsis edeceğiz."

“İSTİHDAMI GÜÇLENDİRMEK İÇİN HER HANEDEN EN AZ BİR KİŞİNİN İŞE GİRMESİNİ SAĞLAYACAĞIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, girişimci gençlerin de yanında olacaklarını belirterek, bunun yanı sıra gençlerin yuva kurabilmeleri için 2 yıl ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz kredi vererek evliliklerini teşvik edeceklerini aktardı.

Gençlere, evliliğe karşı durmamaları gerektiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şöyle devam etti: "Siz bu LGBT'cilere bakmayın. Bu CHP LGBT'ci, İYİ Parti LGBT'ci, HDP LGBT'ci. Evvelallah Cumhur İttifakı kutsal ailesiyle bu yolda yürüyor. Üniversiteye yeni başlayan gençlerimize bir kez vergisiz cep telefonu ve bilgisayar alma hakkı tanıyoruz. Nasıl? Ailenin huzurunun önemli bir unsuru olarak gördüğümüz istihdamı güçlendirmek için her haneden en az bir kişinin işe girmesini sağlayacağız. Seçim beyannamemizde daha yüzlerce, binlerce başlıkta projelerimiz yer alıyor. 14 Mayıs'tan sonra hepsini de birer birer yerine getireceğiz."

“ENFLASYONU KALICI OLARAK TEK HANELİ RAKAMLARA DÜŞÜRMEKTE KARARLIYIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni projeler üzerinde çalışırken çarşı ve pazardaki durumu da ihmal etmediklerini dile getirerek, şöyle konuştu: "Milletimizin canını yakan enflasyonu kalıcı olarak tek haneli rakamlara düşürmekte kararlıyız. Bunu daha önce yaptık. Başbakanlığım döneminde yaptık, yine yapacağız. Üretim maliyetleriyle ilgisi olmayan aşırı fiyat artışlarının gerisindeki açgözlülerden hesap soracağız. Hep söylediğim gibi biz Togg'u, TCG Anadolu'yu, Kızılelma'yı, İMECE'yi geliştirirken aslında vatandaşımızın manavdaki soğana, domatese, salatalığa, kasaptaki ete, marketteki süte erişmesini de kolaylaştırıyoruz. Ülkemizin sanayisini, tarımını, enerjisini, altyapısını büyütmeden soframıza koyduğumuz ekmeği büyütemeyiz. Türkiye Yüzyılı'yla işte bunu başaracağız."

“ULAŞIMDA ATILAN ADIMLARLA DÜNYADA ÖRNEK HÂLE GELDİK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, her seçimin ülkelerin ve milletlerin kaderinde yeni bir yol ayrımı olduğunu belirtti.

Eğitimde dev adımlar attıklarını, kitapları ücretsiz dağıttıklarını hatırlatan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi öğrencilik yıllarında teksir kâğıdından kitap alamadıklarını, kırtasiyecinin bir hafta sonraya gün verdiğini anlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, artık böyle bir durumun olmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'de 76 olan üniversite sayısını 208'e çıkardıklarını aktararak, üniversitesi bulunmayan il kalmadığını kaydetti.

Sağlıkta atılan adımlardan söz eden Erdoğan, şunları dile getirdi: "Hastanesi olmayan, Bursa'da artık ilçemiz kaldı mı? Şehir hastanemiz var mı? Beğendiniz mi? E peki bu bay bay Kemal bir zamanlar SSK'nin genel müdürü değil miydi? Allah rahmet etsin. Savaş Ay'ın bir programı var ya, izlemişsinizdir değil mi onu? Ya diyor öyle değil, böyle. Yahu sen buranın başındasın. Niye arkadaş, nedir o pislik? Hastanede hijyen olması lazım. Kanuni ne diyor, 'Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi.' İcabında devleti feda edeceksin ama hastana çok iyi bakacaksın. Ama bunların böyle bir derdi yok. İşte AK Parti, Bursa Şehir Hastanesi'yle örnek. Her şey ortada. Ulaşımda az önce söyledim. Trakya'ya kadar kuzey yolu ortada. Yollarımızın güzelliği ortada. Yüksek hızlı tren, ortada. Ulaşımda atılan bütün bu adımlarla biz dünyada örnek hâle geldik. Diplomaside durum öyle. Daha güzel olacak. Ama bu ancak bizimle olur. Bunlarla olmaz. Bunlara beş tane koyun teslim edin, kaybeder gelirler maalesef."

“BİZ MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye son 21 yıldır tercihini hep güvenden, istikrardan, kalkınmadan, demokrasiden yana yaparak büyüdüğünü, geliştiğini ve güçlendiğini vurgulayarak, "Bunlar, şu anda teröristlerle beraber dolaşıyor. Onlarla el ele. Kandil'den ne diyorlar? 'Biz Kılıçdaroğlu'nu destekliyoruz.' Artık kime güveniyorlar? Kandil'deki terörist başlarına güveniyorlar. Onlardan gelecek desteğe güveniyorlar. Biz ise milletimize güveniyoruz. Bu ülke bir terör devleti olmayacaktır. Bunlara da benim milletim bu fırsatı vermeyecek. Onun için 14 Mayıs çok önemli. Onun için 14 Mayıs'ta sandıkları patlatmalıyız" değerlendirmesini yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçimlere artık 3 haftanın kaldığını, bir kez daha gelecekle ilgili bir tercihte bulunulacağını belirterek, şunları kaydetti: "Bir yandan ülkenin ve milletin geleceğiyle ilgili hiçbir vizyonu, programı, projesi olmayan yedili koalisyon var. Diğer tarafta ise 21 yıllık eser ve hizmetlerini Türkiye Yüzyılı'yla taçlandırmak isteyen biz varız, Cumhur İttifakı var. Söz konusu kendimizin ve evlatlarımızın geleceği olduğunda diğer tüm değerlendirmeleri bir kenara bırakıp buraya odaklanmamız gerekiyor. Çünkü sandıkta verilen yanlış kararın telafisi çok ağır olur. Daha kendi aralarında anlaşmayı beceremeyenlere ülkenin güvenliğini, huzurunu, kalkınmasını teslim etmek ateşle barutu yan yana getirmekten farksızdır. Yani facia kaçınılmazdır."

CHP ve onunla birlikte hareket eden diğer partilere gönül vermiş vatandaşlara seslenmek istediğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini şöyle tamamladı: "Kendinizin ve evladınızın geleceğini bu yedili kavga masasına emanet eder misiniz? Ülkenizin güvenliğini, huzurunu, akıbetini kendi deyimleriyle bu kumar masasına emanet eder misiniz? Buradan milletimin tüm fertlerine sesleniyorum. Hanımlar, bakkala ekmek almak için göndermeye bile güvenemeyeceğiniz birine ülkeyi emanet edebilir misiniz? Beyler, dükkânınızı, atölyenizi, tezgâhınızı beş dakikalığına bırakamayacağınız birine ülkeyi emanet edebilir misiniz? Gençler, dersinize yardım etse verdiği bilgilerin doğruluğuna şüpheyle bakacağınız birine kendi geleceğinizi teslim edebilir misiniz? Çiftçi kardeşim, önüne beş keçi katsanız akşama hepsini de kaybedip geleceğini bildiğiniz birine ülkenizin geleceğini teslim edebilir misiniz? İşveren kardeşim, kendi müessesenizde vasıfsız eleman olarak dahi çalıştırmayacağınız birine ülkenin geleceğini emanet edebilir misiniz? Emekli kardeşim, oturduğun apartmana yönetici olarak seçmeyeceğin birine ülkenin geleceğini emanet edebilir misin? Öyleyse 14 Mayıs'ta tercihimizi doğrudan yana yaparak ülkemizi işte bu tehlikeden uzak tutmalıyız. Bugüne kadar hep yanımızda olan Bursa'dan 14 Mayıs'ta çok daha güçlü bir destek bekliyoruz."

 
'Bizim tek dinimiz var İslam ve Müslümanlık'
 
Erzurum’da araç sayısı 126 bin 669’a ulaştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'Bizim tek dinimiz var İslam ve Müslümanlık'
Erdoğan,"Çıkmış Bay Bay Kemal, Alevilikten, şundan bundan bahsediyor. ...
'Gençlere müreffeh bir ülke bırakmakta kararlıyız'
Erdoğan, " Coğrafi konumuyla, altyapısıyla, genç, nitelikli nüfusuyla, ...
Şentop’tan Büyük Türkiye Davası vurgusu
Şentop, "Amasya tamiminde sarahaten ortaya konan 'Milletin istiklalini, ...
 
'Türkiye yüzyılı inşasının önüne geçemeyecekler'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ne yaparlarsa yapsınlar ülkeye ve millete hizmet ...
‘Millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik’
Kısakürek’in Sakarya Türküsü şiirinden “Sakarya saf çocuğu masum Anadolu’nun/Divanesi ...
‘Erdoğan açık ara farkla cumhurbaşkanı olmalıdır’
Bahçeli, 14 Mayıs seçimlerinde gerçekleşecek cumhurbaşkanı ve milletvekili ...
 
‘Kardeşliğin bozulmasına asla izin vermeyeceğiz’
Birilerinin tekrar, eski Türkiye'nin diğer tüm hastalıkları gibi bu konuları ...
‘Milletimizin huzuruna elimiz boş çıkmadık’
Erdoğan, Denizli Mitingi’nde yaptığı konuşmada, “Bazıları gibi yıkmaya ...
‘Bir ve beraber olacağız’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üstat Necip Fazıl'ın o güzel ifadesiyle inşallah ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri