Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Kutlu: ‘İnanılmaz bir oyuncu grubumuz var’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Ziya Akçeken: ‘Kazanmak için gelmiştik’
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Göztepe, Süper Lig'e yükseldi
Kene can aldı
Kene can aldı
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
Son sözü Kaptan Yumlu söyledi: 2 -1
HABERLER>SPOR
14 Mart 2024 Perşembe - 03:30

TRENDYOL 1. Ligde 27’inci hafta mesaisi

Bu hafta Pazar günü 27 puanla 14’üncü sırada yer alan Tuzlaspor’u ağırlayacak olan Erzurumspor hazırlıklarını sürdürüyor. Mustafa Akbaş, Mikail gibi ciddi eksikleri olan Mavi Beyazlı ekipte tek hedef galibiyet.

TRENDYOL 1. Ligde 27’inci hafta mesaisi

Trendyol 1’inci ligde sezonunun bitimine 8 hafta kala zirve ve küme düşme hattında ciddi kırılganlık ve değişimler yaşanıyor. Evinde Çorum FK’ya 1- 0 yenilen Lider Eyüpspor ile haftayı galip bitiren 2’inci sıradaki Göztepe arasındaki puan farkı 6’ya inerken, 10’uncu sıradaki Erzurumspor ile düşme hattındaki Adanaspor arasındaki puan farkı 7’de kaldı.

Bu hafta Pazar günü 27 puanla 14’üncü sırada yer alan Tuzlaspor’u ağırlayacak olan Erzurumspor hazırlıklarını sürdürüyor. Mustafa Akbaş, Mikail gibi ciddi eksikleri olan Mave Beyazlı ekipte tek hedef galibiyet. Playoff grubu son sırasındaki Bolusporla olan puan farkı 8 olan Mavi beyazlı ekip farkı düşürerek playoff soralamasına girmek.

İSMET TAŞDEMİR: "ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPIP BU MAÇI KAYIPSIZ ATLATMAK İSTİYORUZ"
Bodrum FK Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, Boluspor ile zor bir maç oynayacaklarını söyleyerek, "Elimizden gelenin en iyisini yapıp bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz" dedi.
Trendyol 1. Lig'in 27. haftasında Bodrum FK, Boluspor'u konuk edecek. Yalıçiftlik İsmail Altındağ Tesisleri'nde bu maçın hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı ekipte sakatlıkları bulunan Süleyman ile kart cezalısı Celal karşılaşmada forma giyemeyecek. Sakatlıkları devam eden Furkan ve Eray’ın durumunun maç günü netlik kazanacağı belirtildi.
Ligde play-off hattında 43 puanla 5. sırada bulunan yeşil-beyazlı ekip, Boluspor karşısında 3 puan alarak çıkış yakalamak istiyor. Öte yandan yeşil-beyazlı ekip ligin 25. haftasında evindeki Eyüpspor maçında yaşanan saha olayları nedeniyle Boluspor karşılaşmasını seyircisiz oynayacak.
İsmet Taşdemir: "Elimizden geleni yapacağız"
Ligdeki durumları hakkında konuşan Bodrum Futbol Kulübü Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, "Taraftarsız bir maç oynayacağız ve bir ilki yaşayacağız. 3. sezonumuz burada bitiyor, ilk defa böyle bir şey yaşayacağız. Bunu da yaşattırdılar sağ olsunlar ama yapacak bir şey yok, devam edeceğiz. Rakibimiz Boluspor çok aşağılardan çok büyük bir ivmeyle doğru işler yaparak buraya geldi. Muhtemelen daha da yukarı gitmeyi hedefliyorlar. İyi bir takım, iyi bir oyunu var. Bizim için sıkıntılı ve zor bir maç olacak. Bizden elimizden gelenin en iyisini yapıp, bu maçı kayıpsız atlatmak istiyoruz. İkinci ve üçüncü olma potansiyelimiz yüksek, üçüncü olma daha yüksek. Play-off’a girmemize şansımız yüksek dolayısıyla orta şekilde gidiyor. Ayrıca bu hemen hemen bütün takımlar içinde geçerli, özellikle bugün 3. olan takımla 8. olan takım hatta gelmesini beklediğim Gençlerbirliği’yle beraber yani 3. ve 9. arasında bu yarış sezon sonuna kadar devam edecek. Kalan 9 maçı iyi değerlendiren takımlar buradan iyi sonuçlar alabilirler, birazcık tökezleyenler maalesef yarışın dışında kalabilir inşallah biz olmayız" diye konuşu.
Takımın genç futbolcularından Pedro Brazao ise takım halinde savaştıklarını belirterek, "Herkes birbirine çok yardımcı oluyor. Elimden geldiğince takıma katkı sağlamaya çalışıyorum. Her zaman taraftarla oynamak çok daha iyi, çalışmalarımızı sürdürüyoruz maçta en iyi şekilde işler yapmak istiyoruz. Taraftarın desteğine ihtiyacımız var, taraftarın bana desteğinden dolayı çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

SAĞLAM, KOCAELİSPOR YÖNETİCİSİ TUNCAY ARICAN’I YALANLADI

Trendyol 1.Lig ekiplerinden Kocaelispor’un basın sözcüsü Tuncay Arıcan’ın yönetimin transferde tasarrufu olmadığına dair açıklaması üzerine eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam’dan yalanlama geldi.

Trendyol 1.Lig takımlarından Kocaelispor’da taraftarın kulüp başkanı Engin Koyun’un istifasını istemesinin ardından toplanan yönetim kurulu ‘göreve devam etme’ kararı aldı. Kulübün basın sözcüsü Tuncay Arıcan ise bugün basın toplantısı düzenledi. Arıcan’ın toplantıda transferde yönetimin hiçbir tasarrufunun olmaması yönündeki beyanıyla ilgili olarak Ertuğrul Sağlam'dan yalanlama geldi. Yaklaşık üç hafta önce karşılıklı anlaşılarak yollar ayrılan eski teknik direktör Ertuğrul Sağlam tepki gösterdi. Gerekirse detaylarıyla ilerleyen günlerde açıklama yapabileceğini de kaydeden Sağlam sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kocaelispor’dan ayrıldığımızdan bu yana takımın mücadelesine zarar vermemek adına herhangi bir açıklamada bulunmadım. Kocaelispor Basın Sözcüsü Tuncay Arıcan’ın bugün basın toplantısında ‘Hiçbir transferi yönetim yapmadı’ şeklinde doğru olmayan açıklamasını ise üzülerek takip ettim. Gerek sezon başı, gerek ise devre arası transfer döneminde teknik ekibimizin istediği isimlerin yanında yönetim kurulunca belirlenen futbolcular da kadroya katılmıştır ve bu durum kamuoyunca da bilinmektedir. Bununla beraber ısrarla istediğimiz bazı oyuncularla görüşme dahi yapılmamıştır. Gerekirse konuyla ilgili detayları da ilerleyen günlerde açıklayabilirim.”

BOLUSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Trendyol 1.Lig’in 27. haftasında Boluspor, deplasmanda oynayacağı Bodrum FK maçının hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından Karaçayır’da bulunan tesislerinde yaptığı çalışmayla başladı.

Trendyol 1.Lig’in 27. haftasında Boluspor, 17 Mart Pazar günü 13.30'da Bodrum FK'ye konuk olacak. Bolu ekibi 2 günlük iznin ardından maçın hazırlıklarına Karaçayır Mahallesi’nde bulunan tesislerinde yaptığı çalışmayla başladı. Teknik direktör Yalçın Koşukavak yönetiminde düz koşu yapan futbolcular, teknik ve taktik ağırlıklı çalışmayla antrenmanı tamamladı. Kırmızı beyazlılar, Bodrum FK maçının hazırlıklarını hafta boyunca yapacağı çalışmalarla sürdürecek.

Ligde 42 puanla 7. sırada bulunan Boluspor, play-off mücadelesini sürdürmek istiyor.

OFANSİF STOPER TAHA ALTIKARDEŞ

Göztepe’nin savunma oyuncusu Taha Altıkardeş, sarı-kırmızılı formayla bu sezon ligde çıktığı 23 maçta 3 gol, 1 asist kaydederek ofansif yönünü ortaya çıkardı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Göztepe’nin sezon başında Trabzonspor’dan kadrosuna kattığı Taha Altıkardeş, gösterdiği performansla beğenileri toplamaya devam ediyor. Bu sezon sarı-kırmızılı formayla ligde 23 maça çıkan ve bin 991 dakika süre alan 2003 doğumlu savunma oyuncusu, Erzurumspor FK (2 gol), Altay (1 gol) ve Şanlıurfaspor (1 asist) maçlarında 3 gol, 1 asist kaydederek 4 gole doğrudan katkı vermeyi başardı. Erzurumspor FK maçında bulduğu gollerle de profesyonel futbol kariyerindeki ilk gollerini atan genç oyuncu, savuma yönünün dışında ofansif yönünü de ön plana çıkarmış oldu. Söz konusu süreçte 3 gol kaydeden 20 yaşındaki oyuncu, takımının en fazla gol atan oyuncularından bir tanesi konumunda bulunuyor.

Taha Altıkardeş, sezon başında İtalya’da gerçekleştirilen kampta oynanan hazırlık maçlarında U.S. Cremonese ve AC Virtus Bolzano müsabakalarında 1’er gol kaydetme başarısı göstermişti.

 
Aranan 17 kişi yakalandı
 
‘Türkiye kesinlikle geri adım atmayacaktır’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Elazığ İl Özel İdare’den, Erzurumspor’a
Elazığ futbolunun altyapıda oyuncu fabrikası olan Elazığ İl Özel İdarespor, ...
Erzurum Olimpiyat Tarihine girdi
Erzurum’da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları’nda ...
2023 Deaflympics sona erdi
 Erzurum’da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları’nda ...
 
7 ülke Erzurum’da yarışıyor
Erzurum’da ilk kez uluslararası kar voleybolu organizasyonu düzenlendi
2023 Deaflympics’te madalyalar sahiplerini buluyor
Erzurum’da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları’nda ...
Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 3 - Ümraniyespor: 2
Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında Manisa Futbol Kulübü sahasında karşılaştığı ...
 
Voleybolda Aşkale farkı
Erzurum'da oynan '2. Lig'e Yükselme 1. Grup Terfi Maçları'nda, “Filenin ...
2023 Deaflympics Erzurum’da heyecan sürüyor
Erzurum’da düzenlenen 20. İşitme Engelliler Kış Olimpiyat Oyunları’nda ...
 Trendyol 1. Lig: Altay: 0 - Gençlerbirliği: 4
Trendyol 1. Lig’in 26. haftasında Altay, konuk ettiği Gençlerbirliği’ne 4-0'lık skorla mağlup oldu.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri