Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sekmen Büyükşehir tarım yaklaşımını paylaştı
Sekmen Büyükşehir tarım yaklaşımını paylaştı
Tekin Pasinler’de öğretmen ve öğrencilerle buluştu
Tekin Pasinler’de öğretmen ve öğrencilerle buluştu
 DAP Bölgesine 94 yeni kütüphane
 DAP Bölgesine 94 yeni kütüphane
Efe’den ‘Kaderde Yolculuk’
Efe’den ‘Kaderde Yolculuk’
Özakalın’dan hayırseverlere teşekkür
Özakalın’dan hayırseverlere teşekkür
HABERLER>BÖLGEDEN
17 Kasım 2022 Perşembe - 15:20

Orhan’dan sahada yatırım sunumu

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerini konuk etti.

Orhan’dan sahada yatırım sunumu

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerini konuk etti.
İlçede yapılan yatırımları yerinde görme fırsatı bulan meclis üyeleri, Trafik Eğitim Parkı’ndan Engelsiz Yaşam Merkezine, Yarı Olimpik Yüzme Havuzundan Termal Domates Seralarına, Termal Aquapark’tan Ilıca Termal Tesislerine varıncaya kadar Aziziye Belediyesi’nin yatırımlarını karış karış gezdi. Büyükşehir Belediyesi’nin Yarımca Mesire Alanı, Şehit Yunus Arda Bilgi Evi ve Atıksu Arıtma Tesisinin de gezildiği yatırım turunda, birbirinden renkli görüntüler oluştu.
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yatırım turu boyunca konuklarını bilgilendirirken, ilçede yapılan yatırımlar, meclis üyelerinde büyük hayranlık uyandırdı.
MECLİS TOPLANTISINDAN AZİZİYE’YE
Aziziye’deki yatırım turu, Büyükşehir Belediye Meclis toplantısından hemen sonra başladı. Önce Dadaşkent’teki Sağlıklı Yaşam-Bisiklet Yolu ve Trafik Eğitim Parkını gezen meclis üyeleri, ardından Büyükşehir Belediyesi’nin Yarımca yolu üzerinde yaptırdığı mesire alanında incelemelerde bulundu. Göz kamaştıran her iki sosyal yaşam alanını büyük bir ilgiyle gezen Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, daha sonra Aziziye Belediyesi tarafından Dadaşkent’te hizmete açılan Yarı Olimpik Havuzuna geçti. Şu ana kadar 2 bin 500 çocuğa yüzme eğitiminin verildiği modern tesisi gezdikten sonra Büyükşehir Belediyesi’nin yaptırdığı Şehit Yunus Arda Bilgi Evini ziyaret eden Meclis üyeleri, Engelsiz Yaşam Merkezi’nde soluklandı.
AZİZİYE’YE DEĞER KATAN YATIRIMLAR
İçerisinde ehram atölyelerinden kütüphaneye, özel olarak tasarlanan millet kıraathanesinden kapalı pazar kompleksine varıncaya kadar birçok donatıyı barındıran Aziziye Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini gezen meclis üyeleri, buradaki temaslarının ardından rotayı Jeotermal Domates Seralarında aldı. Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın hem sera hakkında bilgiler aktarıp, hem de konuklarına dalından yeni koparılmış domates ikramında bulunduğu sera gezisinde, meclis üyelerinin hayranlığı adeta gözlerinden okundu.
DEVASA TESİSLERİ GEZDİLER
Büyükşehir Belediyesi’nin Aziziye’de yatırım turuna çıkan meclis üyelerinin bir sonraki durağı ise, Atıksu Arıtma Tesisi oldu. Büyükşehir Belediyesi’nin günlük 100 bin metreküp atık suyu arıttığı tesiste incelemelerde bulunan heyet, buradaki temasların ardından Doğu Anadolu Bölgesi’nin ilk ve tek kapalı Aziziye Termal Aquaparkına geçti. Yatırımcı firma yetkilileriyle birlikte devasa tesisi yerinde görme fırsatı bulan meclis üyeleri, Başkan Orhan’dan yatırımla ilgili bilgiler aldıktan sonra Ilıca Termal Tesislerini gezdi. Aziziye Belediye Başkanı Orhan’ın Termal Otel’de verdiği akşam yemeğine katılan heyet, günün yorgunluğunu ise, kaplıca keyfiyle attı.
SAHADA SUNUM FIRSATI OLDU
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Büyükşehir Belediye Meclis üyelerini ilçede konuk etmiş olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte Aziziye’mize kazandırdığımız yatırımları gezdik ve kendilerine bir nevi sahada sunum yapma fırsatı bulduk. Büyükşehir Belediyemizin de ilçemizde yaptığı eserlerle birlikte hizmet ve eser siyaseti anlayışımızı ortaya koymaya çalıştık. Bu yatırımlar büyük bir gayret, çaba ve özveri istiyor. İşte bu eserleri el birliğiyle, işbirliğiyle ve dayanışmayla yaptık. Aziziye’mize değer katmak, cazibe kazandırmak için yaptık” dedi.
BAŞKAN ORHAN’DAN TEŞEKKÜR
Başkan Orhan şunları kaydetti: “Hamdolsun bugün göğsümüzü gere gere gezdiğimiz yatırımlarımız var ve bu yatırımların her birisi ‘Recep Tayyip Erdoğan Belediyeciliği’ şeklinde tarif ettiğimiz yönetim anlayışının ürünüdür. Bu eserleri hayata geçirmemiz için bize sağlanan her türlü imkândan dolayı Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi başta olmak üzere tüm bakanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, AK Parti İl ve İlçe Başkanlarımıza, ayrıca Büyükşehir Belediyemizin kıymetli Meclis üyelerine de, bugünkü yatırım turumuza katıldıkları için ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 
Bayraklı’da Dadaşlar buluşması
 
Van’da nöbetteki ailelerden sert tepki
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kop beyaz örtüye büründü
Erzincan, Erzurum ve Bayburt’un yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili ...
Balkan Harbi’ne gidip de dönmeyenleri andılar
Balkan Harbi sırasında 87. Alay içinde yer alan Trabzon Gönüllüler Taburu’nu ...
Nurullah Genç: ‘Biz insanı yaşatmak için yaşarız’
Malatya Genç MÜSİAD tarafından düzenlenen ‘Başarı Bedel ister’ konulu konferans büyük ilgi gördü.
 
Göçerlerin zorlu yolculuğu sürüyor
Yazın Van, Erzurum yaylalarında çadırlarda konaklayan göçerlerin, havaların ...
Eski hükümlüler için operatörlük kursu açıldı
Eski hükümlülerin istihdama yönelik meslek edindirilmesi yönelik Kars ...
Ardahan karayolunda tipi ve fırtına etkili oldu
Gündüz saatlerinde buz tutan kentte akşam ise tipi ve fırtına etkili oluyor.
 
Göçerler 35 günlük dönüş yolunda
İlkbaharda, yaz aylarını geçirmek için Muş, Erzurum ve Van yaylalarına ...
Orhan Gençlere seslendi
AK Parti Aziziye Gençlik Kolları’nın Yönetim Kurulu toplantısı Ilıca Termal ...
Lahana ayazı yedi, talep arttı
ercan ilçesinde çiftçilerin önemli geçim kaynakları arasında yer alan ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri