Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>ASAYİŞ
1 Mart 2023 Çarşamba - 14:00

Muş’ta Ailelerin evlat nöbeti yeniden başladı

Muş’ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan aileler, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden dolayı 3 hafta ara verdikleri evlat nöbetine soğuk havaya rağmen tekrar başladı.

Muş’ta Ailelerin evlat nöbeti yeniden başladı

Muş’ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından HDP’yi sorumlu tutan aileler, Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerden dolayı 3 hafta ara verdikleri evlat nöbetine soğuk havaya rağmen tekrar başladı.

Muş'ta çocuklarının terör örgütü PKK tarafından kandırılarak dağa kaçırılmasından HDP'yi sorumlu tutan annelerin eylemi 3 hafta sonra kaldığı yerden devam etti. Soğuk havaya rağmen ellerinde çocuklarının fotoğrafıyla bekleyişini sürdüren anneler, evlatlarına teslim olmaları çağrısında bulunarak kararlı bekleyişlerini sürdürüyor. HDP'den ve PKK'dan çocuğunu isteyen anne Ayten Koçhan, eylemlerine devam edeceklerini ifade ederek, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremden dolayı 3 hafta evlat nöbetimize ara verdik. En başta Türkiye’mizin başı sağ olsun. Depremde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaraları ve hastalara acil şifalar diliyorum. Bütün askerimizin ve devletimizin Allah yardımcıları olsun. Allah’tan gelen baş göz üstüne. Bugün yine buraya gelerek HDP’den ve PKK’dan evlatlarımızı istiyoruz. Dönün yavrum, meydana gelen afetleri görüyorsunuz. Gelin devletimize destek olun. Yolunuz yol değil, gelin teslim olun. Çocuklarımızın dağa kaçırılmasının sorumlusu HDP ile PKK’dır. Yılanın başı da HDP’dir. Evlatlarımızı versinler yeter. Artık analar babalar dayanmıyor. Bizler evlat hasretine dayanmıyoruz. Gelsinler devletimize teslim olsunlar. Ersin oğlum eğer beni görüp duyuyorsan dön teslim ol. Gel devletimize sığın. Onların faydası size yok. 7 yıldır onlara hizmet ettin, bundan sonra gel devletimize hizmet et” dedi.

Oğlu dağa kaçırılan baba Şemsettin Özcan da, Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremlerden dolayı evlat nöbetine 3 hafta gelemediklerini belirterek, “Kahramanmaraş’ta deprem olduğundan dolayı biz buraya gelmedik. Türkiye’nin başı sağ olsun. Askerimiz, polisimiz deprem bölgesinde çalışıyorlar. Allah güçlerini artırsın, her daim onlarla birlikte olsun. Onlara saygımız sonsuzdur. Depremde ölenlere Allah rahmet etsin. Yaralı olanlara da Allah şifa versin. Bizler çocuklarımızı HDP’den istiyoruz. Çocuklarımızı verene kadar HDP’nin önünde bekleyeceğiz. HDP’nin PKK’dan farkı yoktur. Bizler evlatlarımızı istiyoruz. Evlatlarımız sesimizi duyuyorsa gelsin teslim olsunlar. Herhangi bir sakınca yoktur. Buradaki polis ve askerler kardeşinizdir, hiçbir zararı yoktur. HDP’nin Müslümanlık ile ilgisi yoktur. HDP Kürtleri kandırıyor. Kürtleri savunduğunu söylüyor fakat öyle bir şey yok. Bunların davası Ermeni, Amerika ve İsrail davasıdır. Bizler çocuklarımızı HDP’den istiyoruz. HDP kapatılsaydı bizlerde rahatlardık. Bizim başımıza ne getirdiyseler Allah’ta onların başına getirsin” şeklinde konuştu.

 
Yeşil kategoride yer alan terörist öldürüldü
 
Aziziye Belediyesi’nden ‘Kardeş Belediye’ kararı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Yeşil kategoride yer alan terörist öldürüldü
Tunceli’de terörden arananlar listesi yeşil kategoride bulunan bir terörist ...
İmitasyon bileziği çaldı, güvenlik kamerasına yakalandı
Erzurum’da bir takı dükkanına giren 2 kadın, gerçek sandıkları imitasyon ...
Çatıdan düşen buz kütlesi can aldı
Erzurum’da İlhami Demirtaş (50) isimli bir vatandaş işine gitmek üzere ...
 
81 ilde genel asayiş ve narkotik uygulaması
Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik ...
709 şüpheli tespit edildi
Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen depremlerin ardından yıkılan binalar ...
201 kişi tutuklandı
Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgede hırsızlık, yağma ve ...
 
Bozdağ: 'El ele vereceğiz'
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Sizden bir yıllık zaman ve bu sürede bize ...
Akar: 'Biz kederde ve kıvançta bir ve beraberiz’
Akar beraberindeki Genelkurmay Başkanı Orgeneral Güler ile Hatay'ın Kırıkhan ...
Erzurum’da 3 işletmeye 656 bin TL ceza
Ticaret Bakanlığından, ikinci el motorlu kara taşıtı ticaretiyle iştigal ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri