Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>SİYASET
3 Mart 2023 Cuma - 09:39

Milletvekili Aydemir’den kardeşlik hukuku vurgusu

Cumhur İttifakının milli iradenin birlik ve beraberliğini temsil eden bir bütünlük ve samimiyeti ifade ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘21 yıldır iktidar olan bir partiyiz. Bizde kardeşlik hukuku esastır. Muhalefet ise millete karşı samimiyetsiz ve kendi içinde bile kavgalı.’ dedi

Milletvekili Aydemir’den kardeşlik hukuku vurgusu

Cumhur İttifakının milli iradenin birlik ve beraberliğini temsil eden bir bütünlük ve samimiyeti ifade ettiğini kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘21 yıldır iktidar olan bir partiyiz. Bizde kardeşlik hukuku esastır. Muhalefet ise millete karşı samimiyetsiz ve kendi içinde bile kavgalı.’ dedi

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'nun "İstanbul'da yüzde 60'lara yaklaşan desteği yakalamış durumdayız" açıklamasına ilişkin, "'Düşünürüm' ya da 'Düşünmem' de. Arkadan dolanıyor, Kılıçdaroğlu'na mesaj veriyor." değerlendirmesini yaptı.

Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerde 100 bine yakın binanın yıkıldığını hatırlatarak, "Bu yıkımın ardından siyaseten AK Parti'yi, Cumhur İttifakını yıkmak için bir başka yıkım faaliyeti başlamış. Böyle bir şey olur mu?" diye sordu.

ŞEHİRLERİMİZİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

AK Parti ve Cumhur İttifakının hizmet ve eser siyasetini esas edinen bir siyasi yapılaşma olduğu, bu eksende Türkiye’de her alanda reform ve yatırımların hayata geçirildiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Ülkemizde bir sorun varsa AK Parti çözer, Cumhur ittifakı çözer. İnşallah asrın afetiyle oluşan yaraları Cumhur İttifakı çözecek, başlatılan konut hamlesiyle şehirlerimiz yeniden ayağa kalkacaktır. ‘ dedi.

TÜRKPA

TÜRKPA (Türk Devletleri Parlamenter Asamblesi) Sosyal, Kültürel ve İnsani Meseleler Komisyonunun 10. toplantısını Türkiye’de yaşanan Asrın Felaketinden dolayı video konferans kanalıyla gerçekleştirdiklerini, “Eğitim” mevzuunda ayrıntılı görüşmeler yaptıklarını bildiren TÜRKPA üyesi Milletvekili Aydemir, ‘Depreme hazırlık odağında eğitimin ilkokuldan başlayarak verilmesi gereğinde görüş birliği kaydedildi. ‘ dedi.

‘BÜYÜK VEBALLERİ VAR’

TBMM Genel Kurulu'nda dün, Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'ın iktidarı "katil" olmakla suçladığını söyleyen Milletvekili Aydemir, "Oysa katilin önde gideni kendileri. Kentsel dönüşümlere karşı çıkıp, oranın dönüşmesine mani olanlar, eğer orada bir yıkım yaşanmışsa onların ölümünden mesuldürler, büyük veballeri var demektir." ifadelerini kullandı.

‘SAMİMİYETLERİ YOK’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun "İstanbul'da yüzde 60'lara yaklaşan desteği yakalamış durumdayız." açıklamasını değerlendiren Milletvekili Aydemir, "Bu dilin iki arızası var. Bir mertlik yok. 'Düşünürüm' ya da 'düşünmem' de. Arkadan dolanıyor, Kılıçdaroğlu'na mesaj veriyor. İkinci arızası nedir? Sen bir parti mensubusun, genel başkanın var, partin var, bir kurumsal yapı var. Bu ne hal? Her kafadan bir ses çıkar haldeler. Niye? Samimiyetleri yok, birbirlerine karşı kardeşane duyguları yok. Ankara Belediye Başkanı da televizyon televizyon dolaşıyor, 'Altılı masa beni göreve davet ederse gelirim' diyor. Şuraya bakar mısınız?" diye konuştu.

CUMHUR İTTİFAKI VE KARDEŞLİK HUKUKU

Cumhur İttifakının milli iradenin birlik ve bütünlüğünü temsil eden bir bütünlük ve samimiyeti olduğunu kaydeden Milletvekili Aydemir, ‘21 yıldır iktidar olan bir partiyiz. 22 yıllık yaklaşık geçmişimiz var. Bizde kardeşlik hukukunu zedeleyici tavır asla olmamıştır. Cumhur ittifakına bakın. Cumhur İttifakı'na mensup partilerin genel başkanları öylesine bir kardeşliği içselleştirmiş ki asla birbirini kıracak, birbirini yoracak ifadeler duyamazsınız. ‘ dedi

‘NE HAKKINIZ VAR?’

Fenerbahçe taraftarının Fenerbahçe-Kayserispor maçına alınmamasına yönelik karara ilişkin değerlendirmesi sorulan Milletvekili Aydemir, "Ben asude bir iklimde maç seyretmek istiyorum. Oraya 3-5 trol seyirci gelecek orayı karıştıracak, benim huzurumu bozacak, bunun adı da demokrasi olacak, böyle bir şey olabilir mi ya? Orada on binlerce insan var. Ne hakkınız var? Spor demek, barış demek. Çok sayıda seyirci kardeşim bize 'Bunlar stadyum trolü' diyorlar." ifadelerini kullandı.

AYDEMİR’DEN YAPTIRIM VURGUSU

Buna dönük mutlaka yaptırım getirilmesi gerektiğini belirten Milletvekili Aydemir, "Siz, stadyumları terörize edeceksiniz, buna karşı da futbol federasyonu ya da ilgililer sükut edecekler, oh ne güzel. 'Bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler.' Peki oradaki masum insanlar evladını almış getirmiş, ne hakkı var onun huzurunu bozmaya? Buna bir müeyyide olmasın mı diyorsunuz?" diye sordu.

EYT DÜZENLEMESİ

EYT probleminin çözüldüğünü, şimdi onu "sulandırmak için prime takılanlar" gibi bahaneler üretildiğini anlatan Milletvekili Aydemir, bunu suni siyasi tartışma çıkarmak isteyen siyasetçilerin yaptığını söyledi. Vatandaşların EYT düzenlemesi ile ilgili teşekkür ettiğini aktaran Aydemir, "Bir problem varsa ileriye dönük onları da yine Cumhur İttifakı, yine Cumhurbaşkanı, yine AK Parti çözer." dedi.

İŞLERİ GÜÇLERİ ALDATMA ÜZERİNE

Deprem bölgesindeki yöneticilerin neden istifa etmediğine yönelik eleştirilere değinen Milletvekili Aydemir, "Bunu söyleyenlere şunu sormak lazım; Sizin belediye başkanlarınız var. Hatay en çok yıkımın olduğu yerlerden birisi, hiç belediye başkanlarıyla ilgili bir müeyyideleri var mı? Yok. İş, güç aldatma üzerine." ifadelerini kullandı.

 
Erzurum'da FETÖ operasyonu
 
Mahsur kalan araçlar Karayolları ekiplerince kurtarıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti Seçim İşleri Başkan Yardımcılığına 6 atama
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz, ...
AK Parti’de devir teslim töreni
AK Parti il başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.
Aydemir: ‘Önceliğimiz milletimizin menfaatidir’
TBMM’de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin notlar düşen Milletvekili ...
 
AK Parti İl Başkanlığı'na Küçükoğlu atandı
AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz'ün istifası sonrasında boşalan İl Başkanlığına ...
Aydemir: 28 Şubatçıları ve zihniyetlerini telin ediyoruz’
Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı ...
Bahçeli’den islami, insani ve vicdani miras vurgusu
Bahçeli, "Nimete de mihnete de şükür eden; dikene kızmak yerine içindeki ...
 
Bahçeli ve Destici açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine giden MHP ...
Aydemir’den muhalefetin istismar siyasetine tepki
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın ...
Elitaş: ‘Hayretler içinde izliyorum’
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Seçimleri Yüksek Seçim Kurulu ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri