Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Erzurumspor – Gençlerbirliği maçını Aksu yönetecek
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
Vanlı annelerin evlat nöbeti 78’inci haftasında
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
TBF Mali Genel Kurulunu tamamladı
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Büyükşehir 17. Araç Filosunu kurdu
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
Trendyol 1. Lig'de 32. haftanın programı açıklandı
HABERLER>SPOR
4 Şubat 2023 Cumartesi - 06:25

Erzurumspor kader maçına çıkıyor

ERZURUM GAZETESİ - ÖZEL - Erzurumspor sahasında Tuzlaspor ile 6 puanlık bir maça çıkacak.  19 puanla 14’üncü sırada yer alan İstanbul ekibiyle, 18 puanla 15’inci sırada bulunan Erzurum ekibinin karşılaşmasında kazanan ekip küme düşme hattından sıyrılacak.

Erzurumspor kader maçına çıkıyor

Erzurumspor sahasında Tuzlaspor ile 6 puanlık bir maça çıkacak.  19 puanla 14’üncü sırada yer alan İstanbul ekibiyle, 18 puanla 15’inci sırada bulunan Erzurum ekibinin karşılaşmasında kazanan ekip küme düşme hattından sıyrılacak. Son üç maçını kaybeden Tuzlaspor karşısında mavi beyazlı ekibin en büyük destekçisi yine taraftarı olacak.

TUZLASPOR’UN PERFORMANSI

Tuzlaspor iç sahada oynadığı 11 maçından 2 galibiyet alırken, 2 maçtan 1 puanla ayrıldı, 7 maçını da kaybetti. İstanbul’daki maçlarında 13 gol atan ekip kalesinde 17 gol gördü ve iç sahada 8 puan toplayarak, iç saha puan sıralamasında 17’inci sırada kaldı.

Tuzlaspor deplasmanda ise çıktığı 11 maçının 3’ünü kazanırken, 2 beraberlik ve 5 yenilgi aldı. 11 gol atan İstanbul ekibi kalesinde 16 gol gördü ve 11 puanla dış saha puan sıralamasında 10’uncu oldu.

Tuzlaspor Toplamda ise 21 maçından sadece 5’ini kazanabilirken 2 beraberlik aldı ve 12 maçından puansız ayrıldı.  24 gol atan ekip, 33 gol yedi ve topladığı 19 puanla 14’üncü sıraya indi.

SON ÜÇ MAÇLARINI KAYBETTİLER

Tuzlaspor 2022 – 2023 sezonunun ikinci yarısında çıktığı 3 maçını da kaybetti. Bir maçı dışarda kaybeden ekip. Sahasında ise 2 yenilgi aldı.  Evinde Adanaspor’a 1-0 yenilen ekip, yine iç sahada Sakaryaspor’a 3-2 mağlup oldu. Tuzlaspor deplasmanda ise Bandırmaspor karşılaşmasından 4-1’lik yenilgiyle ayrıldı

ERZURUMSPOR PERFORMANSI

Spor Toto 1’inci ligde bu sezon beklentileri karşılayamayan, özellikle sahasında kaybettiği maçlarla küme düşme hattına kadar inen Erzurumspor 21 maçının sadece 5’ini alırken, 6 beraberlikle yetindi ve 10 maçından puansız ayrıldı. Ekip 22 gol atarken 32 golü kalesinden çıkardı ve üç puanı da silinerek 18 puanla 15’inci sıraya kadar geriledi.

ERZURUMSPOR İÇ VE DIŞ SAHA KARNESİ

Erzurumspor’da kötü gidişatın en bariz göstergesi iç sahadaki negatif performansı oldu. Sahasındaki 9 maçının sadece 3’ünü kazanabilen ekip 4 kez yenildi ve 2 maçta 1 puana razı oldu. İç sahada 10 gol atan ekip 11 golü kalesinden çıkardı 11 puanla 14’üncü oldu. Mavi Beyazlılar dış sahada ise 12 maçın 6’sını kaybetti, 2 galibiyet ve 4 beraberlik aldı. 12 gol atabilen ekip ağlarında 21 gol buldu ve topladığı 7 puan ile dış saha puan sıralamasında 17’inciliğe kadar indi.

Erzurumspor bu sezonunun ikinci yarısındaki 3 maçında 1 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Pendikspor ile 1-1 berabere kalan ekip, evinde Göztepe’ye 1-0, dışarda ise Samsunspor’a 2-1’lik sonuçlarla 3 puan verdi.

ÇAYKUR RİZESPOR, YENİ MALATYASPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Çaykur Rizespor yarın sahasında karşılaşacağı Yeni Malatyaspor hazırlıklarını bugün yaptığı antrenman ile tamamladı.

Çaykur Rizespor, Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında yarın sahasında oynayacağı Yeni Malatyaspor hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde, Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ile tamamladı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, taktik çalışmayla sona erdi.

SAMSUNSPOR, FENERBAHÇE'DEN EMRE DEMİR'İ KİRALADI

Barcelona’dan Fenerbahçe’ye transfer olan Emre Demir, sezon sonuna kadar Samsunspor’a kiralandı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, Fenerbahçe'nin Barcelona’dan kadrosuna kattığı Emre Demir’i sezon sonuna kadar kiraladı. Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleşen imza törenine İcra Kurulu Üyeleri Suat Çakır ile Soner Soykan katıldı. Emre, Samsunspor'a transferiyle ilgili, "Bu sene şampiyon olacağız. Ben buna inanıyorum" dedi.

“Samsunspor’dan böyle bir teklif gelince direkt kabul ettim”

Sezon sonunda şampiyonluğun geleceğine inandığını belirten Emre, “Bana inandıkları, böyle bir teklif yaptıkları için çok mutlu oldum. Çünkü büyük bir camiaya geliyorum. Taraftarımızın beklediği şampiyonluk inşallah bu sezon gelecektir. İnşallah hep beraber bu yolda başarılı oluruz. Barcelona’dayken Fenerbahçe bana bir teklif sundu. Bunu da seve seve kabul ettim. Çünkü Fenerbahçe, Türkiye’nin en büyük kulübü. Oynamam da gerekiyordu ve Samsunspor’dan böyle bir teklif gelince de kabul ettim. Orada olsam da hem Süper Lig’i hem de TFF 1.Lig’i takip etmeye çalışıyordum. Samsunspor’u başarılı görüyorum. Böyle bir takımda, böyle bir hocamızın olması, böyle bir yönetimimizin olması takımı bu seviyeye getirdi. Takımımız inşallah bu sezon şampiyon olacaktır. Ben buna inanıyorum. Ben Barcelona’dayken menajerim bana gelen teklifleri söylemişti. Biz Fenerbahçe’nin doğru olacağını düşündük. Sezon sonuna kadar gitmem gereken bir takım vardı. Çok takım teklif gönderdi. Hepsini düşünme kararı aldım ama Samsunspor’dan böyle bir teklif gelince direkt kabul ettim. Hocamızla da konuştum. Bunda hocamızın da başkanımızın da çok büyük bir katkısı oldu” diye konuştu.

Emre Demir transferi hakkında konuşan Samsunspor İcra Kurulu Üyesi Soner Soykan ise, “Çok yetenekli ve gelecek vadeden, bizim de heyecanlanarak aramıza katmaktan keyif aldığımız Emre kardeşimizi transfer ettik. Samsunspor’a ve Samsunspor camiasına çok hayırlı olacak bir transfer. Hem kişiliği hem yapısı hem de yetenekleri ile bize çok katma değer katacağını, bizim de ona bir katma değer katacağımızı düşünüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun diyoruz” ifadelerini kullandı.

Aynı zamanda yapılabilecek transfer planları ve 21. haftada oynanan Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı sonrası gelen cezalar hakkında da açıklamalarda bulunan Soykan, “Belki 1 transfer daha olabilir diye düşünüyoruz. Sakat oyuncularımız geri döndü ve takımımızın kadro derinliği genişledi. Bir oyuncu daha almayı planlıyoruz. Ondan sonra da transfer sezonumuz kapanacak gibi gözüküyor. Cezayla ilgili dün avukatımızla görüştük ve gerekli dilekçeyi hazırladık. Bugün dilekçemizi TFF’ye yolluyoruz. Hepimiz maçtaydık böyle bir ceza aklı selim bir davranış değildir. Gerekli itirazları yapacağız. Taraftarımız da camiamız da bu konuyla alakalı tepkilerini vermeye başladı. Yüksel başkanımız da bu konuyla alakalı gerekli görüşmeler yapıyor. Sebeplerini araştırıp elimizden geleni yapacağız. Taraftarımız hiçbir şekilde bu cezayı hak edecek bir davranışta bulunmadı. Hakemin yanlış kararlarına rağmen taraftarımız bir şey yapmadı. Açıklamalarında da 12 saniyelik kötü tezahürattan olduğunu söylüyorlar. Tekrarı da olmayan bir hareket. Umarım bu yanlıştan dönecekler. Raporda kötü tezahürat, şişelerin atılması ve 12 saniyelik bir tepkiden bahsediyor. Rapordaki duruma göre ceza çok ağır. Tahkim Kurulu'nda görüşeceğiz. Duruşma talep ettik. Kabul ederlerse hakkımızı arayacağız” cümlelerine yer verdi.

MANİSA FK, SERKAN ODABAŞOĞLU'NU TRANSFER ETTİ

Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Manisa Futbol Kulübü, orta saha oyuncusu Serkan Odabaşoğlu’nu kadrosuna kattı.

Manisa FK, orta saha oyuncusu Serkan Odabaşoğlu ile 2,5 yıllık anlaşma sağladı. Düzenlenen imza töreninde konuşan yeni transfer Serkan Odabaşoğlu, "Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerini biliyorum. Burada olduğum için çok mutluyum. Takım arkadaşlarımla birlikte elimden gelen mücadeleyi vereceğim. Çok çalışıp takımıma Süper Lig yolunda katkı sağlamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Transferle ilgili değerlendirmelerde bulunan Genel Koordinatör Hüseyin Hasacar ise, "Ara transfer döneminde çok dikkatli hareket ediyoruz. Bu anlamda Serkan Odabaşoğlu da ligin ilk yarısında önemli işlere imza atmış bir oyuncu. Serkan’ı takımımıza dahil ettiğimiz için mutluyuz. Takımımıza en iyi şekilde katkı sağlayacağına inanıyoruz" dedi.

Serkan Odabaşoğlu, kariyerinde Sinopspor, Fatih Karagümrük, Afjet Afyonspor ve 1461 Trabzonspor ve Sakaryaspor formaları giydi. 27 yaşındaki futbolcu, 2021-2022 sezonunda Sakaryaspor ile şampiyonluk yaşayarak Spor Toto 1. Lig’e yükselmişti. Serkan, bu sezonun ilk yarısında Sakaryaspor formasıyla 17 maça çıktı.

DENİZLİSPOR’A CEZA YAĞDI

Denizlispor-Manisa FK maçının ardından PFDK, gergin geçen müsabaka kırmızı kart gören iki kulübün hocasına ve yeşil siyahlı takımın seyircilerine ceza yağdırdı.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), 1-1 berabere biten Denizlispor - Manisa FK maçının ardından kararını verdi. Yapılan açıklamada; “Denizlispor Kulübü’nün, 29.01.2023 tarihinde oynanan Denizlispor-Manisa FK Spor Toto 1. Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle FDT’nin 53/3. maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan Maraton H, I, K, G, F blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet çerçevesindeki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesine, aynı müsabakada Denizlispor Kulübü’nün, taraftarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 28 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Denizlispor Kulübü teknik sorumlusu Giray Bulak’ın, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına, Manisa FK teknik sorumlusu Levent Eriş’in, 29 Ocak 2023 tarihinde oynanan A. Denizlispor-Manisa FK Spor Toto 1. Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 13 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verildi” ifadeleri kullanıldı.

BANDIRMASPOR, IVAN SAPONJİC'İ KİRALADI

Spor Toto 1. Lig takımlarından Bandırmaspor 25 yaşındaki santrfor oyuncu Ivan Saponjic ile satın alma opsiyonlu olarak kiralık anlaşma imzaladı.

Bandırmaspor santrfor mevkiinde görev yapan 25 yaşındaki Ivan Saponjic ile satın alma opsiyonlu kiraladı. Ivan Saponjic Benfica B, Slovan Bratislava, FK Partizan Belgrade, SV Zulte Waregem, Cadiz FC, Athletico de Madrid takımlarında forma giyen oyuncu 206 maçta 41 gol, 15 asist yaptı.

BARIŞ ALICI SAMSUNSPOR’DA

- Samsunspor, kanat oyuncusu Barış Alıcı ile 1 yılı opsiyonlu 2 buçuk yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Samsunspor, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen kanat oyuncusu Barış Alıcı'yı renklerine kattı. Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine İcra Kurulu Üyeleri Suat Çakır ile Soner Soykan da katılırken, Barış Alıcı kendisini 1 buçuk + 1 yıllığına kırmızı-beyazlılara bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

“Süper Lig’e çıkmanın en güçlü adayı olan kulübe geldim”

Hedefi olan bir kulüpte forma giyeceği için mutlu olduğunu belirten Barış Alıcı, “Bu camiaya geldiğim için çok mutluyum. Samsunspor her futbolcunun gelmek istediği bir camiadır. Ben de böyle bir şansı yakaladım. Son 1,5 senedir Gençlerbirliği’nde de iyi bir performans sergiledim. Artık hedefi olan bir kulübe, Süper Lig’e çıkmanın en güçlü adayı olan kulübe geldim. Öncelikli hedefim bu forma altında bu sene şampiyonluklar yaşamak, takımıma güç kazandırmaktır. Sonrasında da Süper Lig’de senelerce kalıcı olup Samsunpor’a güç katmak istiyorum. Umarı bunu hep beraber gerçekleştiririz” dedi.

Soner Soykan ve Suat Çakır da Barış’ı Samsunspor’a kazandırdıkları için çok mutlu olduklarını ifade ettiler.

Barış Alıcı, Altınordu’da başladığı futbol kariyerinde sırasıyla Fenerbahçe, Yeni Malatyaspor, Çaykur Rizespor, Westerlo ve Gençlerbirliği formalarını giydi. Şimdiye kadar 235 maçta forma giyen Alıcı, 65 kez de rakip fileleri havalandırdı.

 

 

 

 

 

 

 
Kurum: 'Gençler için şehircilik maratonu düzenliyoruz'
 
Palandöken zirvede
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kurum: 'Gençler için şehircilik maratonu düzenliyoruz'
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Bakanlık olarak; ...
Gönüllü annelerden gönül alan etkinlik
Gönüllü anneler grubunca Erzurum'da ihtiyaç sahibi çocuklar için karne ...
Erzurumspor – Tuzlaspor maçını Tokail yönetecek
Erzurumspor – Tuzlaspor karşılaşmasını Fatih Tokail yönetecek.
 
Spor Toto 1. Lig'de 23. hafta heyecanı
Spor Toto 1. Lig'de 23. hafta heyecanı bugün, 4 Şubat Cumartesi, 5 Şubat ...
 Atletizm yarışlarından ilk madalya geldi
Bursa’da yapılan Atletizm U16 Türkiye şampiyonası ilk gün yarışlarında ...
PFDK’dan Samsunspora ceza
PFDK Yılport Samsunspor Kulübünün, Yılport Samsunspor-Erzurumspor FK Spor ...
 
Kasapoğlu: 'Hamdolsun başardık'
Kasapoğlu, “Birileri beceremezsiniz dediler, hamdolsun başardık. Millete ...
Samsunspor PFDK’ya sevkedildi
Samsunspor, taraftarının Erzurumspor maçındaki kötü ve çirkin tezahüratları ...
8. kez Türkiye şampiyonu oldu
Kickboks Türkiye şampiyonasında Büşra Savaş 55 kiloda 8. kez Türkiye şampiyonu oldu.
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri