Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>EKONOMİ
19 Kasım 2022 Cumartesi - 13:20

ETB’de yeni yönetim belirlendi

Erzurum Ticaret Borsası (ETB), 5 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılan organ seçimlerinin ardından oluşan ETB Meclisi ilk toplantısını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.

ETB’de yeni yönetim belirlendi

Erzurum Ticaret Borsası (ETB), 5 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılan organ seçimlerinin ardından oluşan ETB Meclisi ilk toplantısını geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi.
5174 Sayılı Odalar ve Borsalar Kanunu gereğince, Meclis Üyeleri ile Meclis Başkanlık Divanı, Yönetim Kurulu, TOBB Üst Kurul Delegeliği ve Disiplin Kurulu üyelikleri seçimleri yapıldı.
Başarılı geçen 4 yılın ardından, pandemi ve ekonomik sıkıntılara rağmen gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, ETB’nin şehrin kalkınmasına öncülük ederek, birlik beraberlik noktasında güç birliği oluşturabilecek eski ve köklü bir yapısı olduğunu vurguladı.
Başkan Oral, Seçim sürecinde ilimiz ve ilçelerimizde bulunan tüm üyelerimizi ziyaret ederek ve bu ziyaretlerde üyelerimizin sorun, sıkıntı ve taleplerini de alarak olumlu bir seçim sürecini geride bıraktıklarını belirterek şunları söyledi; “Başarılı bir seçim süreci ve akabinde Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyelikleri, Üst Kurul delegelerimizi, Disiplin Kurulu üyelerimizi, Meclis Başkanı ve Başkanlık divanı üyelerimizi seçmiş bulunuyoruz. İnşallah bizler burada farklı meslek gruplarını temsilen genç, dinamik ve hepsi işinin ehli arkadaşlarımızla güzel bir çalışma ortamı oluşturacağız. Amacımız; şehrimizin ekonomik ve sosyal yönden kalkınması, değişmesi ve her alanda hak ettiği noktaya ulaşması için çaba göstermektir. Bizler bu çatı altında daima istişare ve ortak akılla hedeflerimizi belirleyip, aynı amaç uğrunda mesaimizi harcayacağız. Yeni Meclisimizin şehrimizin ve bölgemizin meselelerine kafa yorup, çözüm bulacak yetkinliğe ve yeterliliğe sahip olduğuna inanıyorum. Bir kez daha Meclisimiz ve Yönetim Kurulumuzda görev alan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum.”
Öte Yandan 5 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilen seçimlerin ardından ETB Meclis, Yönetim Kurulu ve TOBB Üst Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu ve Meslek Komiteleri ise şu şekilde oluştu.
Yönetim kurulu:
Yönetim Kurulu Başkanı; Yıldırım Hakan Oral, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Eletdin Ürüşan, Turhan Dinler, Yönetim Kurulu Üyeleri; Vesfi Koç, Ali Laç, Yalçın Meral, Turhan Dinler, Yavuz Akpınar, Orhan Tohumcu
Meclis başkanlık divanı:
Meclis Başkanı; Yavuz Güney, Meclis Başkan Vekilleri; Yavuz Sarı, Süleyman Selimoğlu Katip Üye; Selami A tiş, Meclis Üyeleri; Orhan Tohumcu, Yavuz Akpınar, Turhan Dinler, Yalçın Meral, Muhammet Aktaş, Ümit Çeper, Muharrem Avcı, Kenan Keskin, Ali Laç, Salih Çızmalı, Furkan Ubuz, Hakan Oral, Eletdin Ürüşan, Suat Zengin, Nevzat Gül, Erkan Ülgü, Aykut Koç, Hüseyin Yiğit, Halis Ceylan, Vesfi Koç, İsmail Çelik, Uğur Tunç, İbrahim Turan, Mehmet Özdemir, Kemal Aras, Yaşar Ye tişir, İsmail Yeşilyurt, Cemal Aras, Şerafettin Uzun, Abdulkadir Tubay, Vedat Altunkaynak, Zeki Ünal, Nurettin Kaylı
Üst kurul (TOBB) delegeleri;
Hakan Oral, Yavuz Güney, Suat Zengin
Disiplin kurulu:
Muammer Aydın, Gökhan Oral, Sinan Oral, Osman Dolar, İbrahim Çebi, Mete Ertürk
Meslek komiteleri :
1.Meslek Komitesi ; Başkan Ali Salim, Başkan Yardımcısı Orhan Tohumcu, 2. Meslek Komitesi; Başkan Serkan Akköse Başkan Yardımcısı Necmettin Uzun, 4.Meslek Komitesi Başkan; Kadir Dolar, Başkan Yardımcısı Adem Söğütlü, 5.Meslek Komitesi; Başkan Birol Şuşarlı ,Başkan Yardımcısı Ayhan Akan,
7. Meslek Komitesi ; Başkan Hacı Ömer Ertaş, Başkan Yardımcısı İlkin Yiğit,8.Meslek Komitesi ; Başkan Uğur Tunç, Başkan Yardımcısı İsmail Çelik,9.Meslek Komitesi; Başkan Selim Bozan, Başkan Yardımcısı Selami Atiş, 10.Meslek Komitesi ; Başkan İshak Şakiroğlu, Başkan Yardımcısı Fevzi Koçak, 13.Meslek Komitesi ; Başkan Ömer Batıbeyi, Başkan Yardımcısı Lokman Hancı

 
Girişimci kuaför bir ilkin peşinde
 
Göçmen kaçakçısı 5 kişi tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum’da kura heyecanı
Hükümetin Toplu Konut İdaresi Başkanlığı bünyesinde başlattığı 250 bin ...
Çoruh Enerji abidesi su tutmaya başlayacak
Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh nehri üzerinde yapımı tamamlandığında ...
DAP BKİ Proje İmza Töreni düzenledi
DAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı Erzincan'da onay alan projeler için imza töreni düzenledi.
 
Erzurum tekstil sektörünün merkezi oluyor
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın “2022 Yılı Sektörel Yenilikçilik ...
Doğalgaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, ihtiyaç sahibi hanelere yönelik ...
Kirişci: 'Türkiye global bir oyuncu'
Türkiye'nin artık herhangi bir ülke olmadığını belirten Tarım ve Orman ...
 
'Doğalgazda bir fiyat değişikliği olmayacak'
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Birçok ülkeden yeni kaynak ...
40 gencin iş sahibi olmasını sağladı.
Erzurum'dan çocuk yaşta iken ailece göç ettikleri İstanbul'da girdiği ...
KUDAKA’dan Aziziye’de termal turizme destek
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) tarafından yürütülen “2022 ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri