Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tavlaşoğlu projelerini paylaştı
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
Tekin: ‘Öğretmenlerin önerileri çok önemli’
İspir’de feci kaza: 1 ölü
İspir’de feci kaza: 1 ölü
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
Seçim güvenliği masaya yatırıldı
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
AK Parti Oltu’da iftarda buluştu
HABERLER>GUNCEL
9 Şubat 2023 Perşembe - 06:55

Doğu Anadolu dayanışma ve destekte tek yürek

Tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illeri de depremzedeler için destek ve dayanışmada tek yürek halinde. Erzurum’dan Malatya’ya, Muş’tan Tunceli’ye, Elazığ’dan Kars’a tüm vatandaşlar depremzedelere yardım için seferberlik halinde

Doğu Anadolu dayanışma ve destekte tek yürek

Tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illeri de depremzedeler için destek ve dayanışmada tek yürek halinde. Erzurum’dan Malatya’ya, Muş’tan Tunceli’ye, Elazığ’dan Kars’a tüm vatandaşlar depremzedelere yardım için seferberlik halinde

BİNGÖL’DE DEPREMZEDELER İÇİN BATTANİYE ÜRETİMİ BAŞLADI

Bingöl’de Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğündeki gönüllü kadınlar, deprem bölgelerine gönderilmek üzere battaniye üretimi yapmaya başladı.

Ülke genelinde olduğu gibi Bingöl’den de 10 ili vuran deprem felaketinin yaralarının sarılması için çalışmalar devam ediyor. Bingöl’de Halk Eğitim Merkezi’ndeki gönüllü onlarca kurs hocası, depremzedeler için battaniye üretimine başladı. Günde 100 adet üretimi yapılacak olan battaniyeler valilik, belediye veya AFAD koordinesinde deprem bölgelerine gönderilecek.

Bingöl’de milli seferberlik başlattıklarını dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Halil Yücel, temel ihtiyaçların da karşılanmaya devam edeceğini vurguladı.

Yücel, “Bakanlığımızın ve valiliğimizin talimatları istikametinde deprem olduktan sonra İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak harekete geçtik. Halk Eğitimde özellikle giyim konusunda, deprem bölgesinde yaşayan vatandaşlarımıza yönelik battaniye üretimi yapıyoruz. Sadece battaniye üretimi değil, bunun yanında çocuk giyimleri ve temel ihtiyaçlarımız, çalışmalarımız devam ediyor. Burada imkanlar ölçüsünde günlük olarak 100 battaniye üretimi yapılıyor. Ne kadar gücümüz yeterse o kadar üretim yapacağız. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Milli seferberlik başlatmış bulunuyoruz” dedi.

HİZAN’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ

Bitlis'in Hizan ilçesinde toplanan yardım malzemeleri deprem bölgesine gönderilmek üzere koordinasyon merkezine teslim edildi.

Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, başlatılan kampanyaya vatandaşların ilgi gösterdiği belirtildi. Açıklamada, "Vatandaşlarımızın desteğiyle deprem bölgelerine ulaştırılmak için valiliğimize teslim edilmek üzere ilk aracımız yola çıkmıştır. Kıymetli vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.

ADİLCEVAZ’DAN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM ELİ

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde yardım malzemesi yüklü 3 tır deprem bölgesine gönderildi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depremin ardından başlatılan yardım seferberliği devam ediyor. Bu çerçevede Adilcevaz ilçesinde de giysi, battaniye, kuru gıda ve elektrikli ısıtıcıların yüklü olduğu 3 tır deprem bölgesine gönderildi. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, “Bugün Adilcevaz halkı seferber oldu. Adeta birbirleriyle yarıştı. Şu an 3 tırımız doldu. İlerleyen zamanda 5-6 tıra çıkarmayı düşünüyoruz. Rabbim böyle bir felaketi hiç kimsenin başına getirmesin” dedi.

BİTLİS’TEN DEPREMZEDELERE YARDIM ELİ

Bitlis Valiliği öncülüğünde merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem bölgelerine gönderilmek üzere yardım kampanyası başlatıldı.

Valilik, belediye ve STK’lar, merkez üstü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Hatay, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya'da büyük yıkıma yol açan şiddetli depremler sonrasında afet bölgesine destek için harekete geçti.

Yıkımın meydana geldiği bölgelerdeki depremzedeler için Bitlis Belediyesine ait depoda ihtiyaç sahiplerine gönderilmek üzere malzeme bağışı başlatıldı.

Konuyla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Bitlis Belediye Başkanı Nesrullah Tanğlay, iki tırın dün, iki tırın ise bugün olmak üzere toplamda 4 tır yardım topladıklarını belirtti. Tanğlay, “Ülkemizde yaşanan depremden dolayı vefat edenlerimiz ve yaralılarımız var. Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin. Yaralılarımıza da acil şifalar dileriz. Bu konuda Bitlis halkı olarak da elimizden geleni yapıyoruz. Şu ana kadar 2 tır deprem bölgesine gönderdik. Bugün 2 tır daha göndereceğiz. Bitlis il genelinde hummalı bir çalışma var. Allah bütün vatandaşlarımızdan razı olsun. Vatandaşlarımız ellerinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. Bizde itfaiye hangarımızın olduğu yerde yardımları toparlayıp tırlara yükleyip depremzedelere gönderiyoruz. Tabi öncelikle buradan hemşehrilerimize duyurmak istediğimiz; battaniye, yorgan, ısıtıcı, temel gıda olarak bebek maması ve bisküvisi, bebek bezi, bunlara çok ihtiyaç var. Devletimiz ilk saatten bu yana sahada. Bizde vatandaş olarak, Bitlis Belediyesi ve halkı olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Bitlis Belediyesi olarak her gün 10 bin adet ekmeği deprem bölgelerine göndereceklerini belirten Tanğlay, “Bugün sabah 3 bin ekmeği Malatya’ya gönderdik. Bugün akşam 10 bin civarında ekmek daha göndereceğiz. Standart olarak her gün Bitlis’ten 10 bin ekmek göndereceğiz. Fırıncılarımızla yaptığımız istişareler sonucu, inşallah yarından itibaren 10 bin ekmeği depremzedelerimize göndereceğiz. İş makineleri, su tankeri gönderdik. Bitlis olarak depremzedelerimizin yanındayız. Allah’ım kendilerine yardım etsin. Rabbim bir daha ülkemize büyük felaketler vermesin. Elimizden geleni yaparak yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ERZİNCAN TSO YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan 7,7 ve 7,6 şiddetinde ki depremler sonrasında Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası yardım tırı, Malatya’ya gitmek üzere yola çıktı.

Yardım tırını uğurlamak üzere, Erzincan Valisi Mehmet Makas, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan TSO Başkanı Ahmet Tanoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Ali Aksu ve meclis üyeleri AFAD binası önünde hazır bulundular. Açıklama yapan Ahmet Tanoğlu konuşmasında, “Öncelikle Allah böyle bir afeti bir daha yaşatmasın. Biz daha evvel de depremi yaşadık ne kadar acı olduğunu biliyoruz. Deprem olduğu andan itibaren Valimle irtibata geçtik. Sabah saat 08:30 da aradım kendilerini üzerimize düşen ne varsa başımızla beraber olduğunu söyledim. Valim de ihtiyaç olan listeyi bize söyledi acil projektör ve ışıldakları hemen temin ettik, gönderdik. Valimden bilgileri alarak Malatya ilimizin ne ihtiyacı varsa o ihtiyaçlar doğrultusunda tırımızı doldurduk. Üzerimize ne düşüyorsa başımızla beraber bir tır değil 10 tır kurban olsun servetimiz de gitsin yeter ki vatanımız milletimiz ayağı kalksın.” dedi.

Bununla birlikte Erzincan Valiliği koordinesinde başlatılan "Her Evden Bir Battaniye" kampanyası kapsamında da Erzincan Ticaret ve Sanayi Odasının destekleri ile hazırlanan yardım tırları da afet bölgesine uğurlandı.

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Belediye Başkanı Bekir Aksun, Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Tanoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Ali Aksu ve meclis üyeleri tarafından deprem bölgesine uğurlanan yardım tırından dolayı Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve üyelerine teşekkür eden Erzincan Valisi Mehmet Makas, yardım kampanyasına ilk günden beri yoğun destek veren Erzincan TSO’ya teşekkür etti.

ELAZIĞ, DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU

Elazığ Belediye Başkan Şerifoğulları’nın depremzedeler için başlattığı yardım çağrısına vatandaşlardan büyük destek geldi.

Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 ilde de etkisi şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin yaraları sarmak için Elazığ tek yürek oldu. Depremden etkilenen depremzedelere yardım eli uzatmak için Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları depremin ilk saatlerinde harekete geçerek yardım çağrısında bulundu. Çağrının ardından vatandaşlar büyük destek gösterdi. Depremzedelerin yardımına koşan vatandaşlar; ısıtıcı, battaniye, kışlık kıyafet gibi temel ihtiyaç malzemelerinden oluşan yardımlarının deprem bölgesine ulaştırılması için yardım toplama alanına teslim etti.

Vakit birlik olma vakti diyerek yardım çağrısında bulunan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Birçok ilimizde etkili olan ve ilimizde de şiddetli bir şekilde hissedilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler tüm Türkiye’yi derinden üzdü. Vakit şimdi birlik olma, yaraları sarma, destek olma vakti. Elazığ Belediyesi olarak evleri yıkılan, hasar gören ve depremden korktukları için sokakta kalmak zorunda olan depremzede vatandaşlarımız için seferber olduk. Depremzedelere gönderilmek üzere ekiplerimiz; Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi, Elazığ Belediyesi Hayır Çarşısı, Elazığ Valiliği İrtibat Noktası ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Binası olmak üzere 4 toplama noktasında yardım topluyor. Depremzedelerin ısınma, barınma ve yiyecek ihtiyaçlarını karşılayacak her türlü yardıma ihtiyaç olduğu öğrenildi. Tüm vatandaşlarımızı destek olmaya davet ediyorum. Deprem bölgesine gönderilmek üzere acil yardım malzemeleri battaniye, çorap, yağmurluk, kışlık kıyafet, bebek maması, bebek bezi, eldiven, bere, atkı, ısıtma cihazı gibi öncelikli yardımlar olmak üzere her türlü yardımı vatandaşlarımız yardım toplama merkezlerimize getirebilirler. Tüm Elazığlı hemşehrilerimi yardım kampanyasına destek olmaya davet ediyorum. Şimdiye kadar destek olan tüm duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim bir daha bu tür afetleri yaşatmasın” dedi.

Başkan Şerifoğulları’nın başlattığı yardım kampanyasına büyük destek veren vatandaşlar da Elazığlıları depremzedelere yardım etmeye çağırdı.

ŞEMDİNLİ’DE DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde depremzedeler için yoğun kar yağışı altında yardım seferberliği devam ediyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan deprem bölgesi için Şemdinli ilçesindeki vatandaşlar seferber oldu.

Şemdinli kaymakamlığı bünyesinde öğretmenevinde toplanan malzemeler, gençler tarafından ivedilikle paketlenip araçlarla deprem bölgelerine yollandı.

İlçe Kaymakamı Batuhan Taşgın; sivil toplum kuruluşu, dernekler ve muhtarlarla ilçede yapılacak yardımlar konusunda toplantı gerçekleştirerek, koordineli bir şekilde yardımların bir an önce bölgeye sevk edileceğini belirtti.

KAFKAS ÜNİVERSİTESİ’NDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ

Kars Kafkas Üniversitesi, Kahramanmaraş merkezli 10 ilin etkilendiği depremin ardından afetten etkilenen vatandaşlar için ilk andan itibaren yardım seferberliğini sürdürüyor.

Deprem haberinin hemen ardından yardım hazırlıklarına başlayan üniversite, Rektör Prof. Dr. Hüsnü Kapu başkanlığında, akademik ve idari personelden oluşan 30 kişilik yardım ekibi ve 7 araç ile depremden etkilenen iller arasında bulunan Malatya’ya gitmek üzere yola çıktı.

Deprem bölgesine doğru harekete geçen araçlarda; battaniye, ayakkabı, mont, atkı, bere, eldiven, çocuk bezi, çocuk maması, temizlik malzemesi, elektrikli ısıtıcı, çadır, su ve gıda malzemesi gibi birçok ürün çeşidi yer aldı.

Ayrıca yola çıkan ekibinin Malatya’ya ulaşmasının ardından görüş alışverişinde bulunarak bölgede en çok ihtiyaç duyulan malzemelerin tespitinden sonra yeniden araç çıkarma kararı aldı.

AK PARTİ ARDAHAN İL BAŞKANLIĞI'NDAN YARDIM SEFERBERLİĞİ

AK Parti Ardahan İl Başkanlığı’nca Kahramanmaraş merkezli Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu illerini vuran deprem felaketinin ardından yardım seferberliği başlatıldı.

Depremin ardından kriz masası oluşturan AK Parti Ardahan İl Başkanlığı'nın koordinasyonunda toplanan katalitik soba, gıda, kışlık elbise, battaniye gibi acil yardım malzemelerinden oluşan 3 tır, deprem bölgesine gönderildi.

AK Parti Ardahan İl Başkanı Kaan Koç seferberlik çerçevesinde, ''Türk milletinin yardımseverlik duygusunun, birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde hep en yüksek seviyede olduğunu biliyoruz. Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevre illeri de etkileyen deprem felaketinin ardından acil yardım bekleyen vatandaşlarımıza el uzatmak için biz de il başkanlığı olarak elimizden geleni yapacağız. Şu an itibariyle AK Parti Ardahan teşkilatları olarak 3 TIR yardım malzemesini Adıyaman iline sevkettik. Bu anda son TIR’ın yüklemesi yapılıyor. İnşallah yarın itibariyle de 3 TIR yardım malzemesini diğer deprem bölgelerine göndereceğiz. Manevi olarak bütün desteğimiz depremden etkilenen 10 ilimizde. İnşallah hep birlikte el ele vererek bu kötü günleri de atlatacağız’’ dedi.

IĞDIR’DA KIZILAY’A KAN BAĞIŞI

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen ve 10 ilde yıkıma neden olan depremlerin ardından Türk Kızılay’ın kan verme çağrısına Iğdır’da yoğun ilgi gösteriliyor.

Iğdır’da vatandaşlar merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi ve Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan ve toplamda 10 ili etkileyen 7,7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem sonrasında, deprem bölgesinde oluşabilecek kan ihtiyacının karşılanması için kan bağış noktalarına gitti. Vatandaşlar kan vermek için birbiri ile yarışırken uzun kuyruklar oluştu. Bugün başlayan kan bağışının yarın da devam edeceği öğrenildi.

MALAZGİRT’TE DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM KAMPANYASI

Muş’un Malazgirt Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Malazgirt Belediyesi ve STK’ların elbirliğiyle depremzedeler için yardım kampanyası başlatıldı.

Malazgirt Kaymakamlığı ve Malazgirt Belediyesinin sabah saatlerinde yaptığı yardım çağrısına kayıtsız kalmayan STK’lar ve ilçe sakinleri, depremzedelere yardımcı olabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. İmkânları ölçüsünde satın aldıkları ya da evlerinden getirdikleri yardımları vakıf ve belediye yetkililerine teslim eden vatandaşlar, yaklaşık 10 ilde yıkıma sebep olan yüzyılın en büyük depreminde depremzedelerin yanında olduklarını belirttiler.

PERTEK’TEN DEPREM BÖLGESİNE GÜNDE 10 BİN EKMEK

Tunceli’nin Pertek ilçesinden deprem bölgelerine ekmek gönderiliyor. Belediye Başkanı Ruhan Alan, bu süreçte vatandaşlara satış yapmayacaklarını, üretilen halk ekmeklerin deprem bölgelerine gönderileceğini söyledi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 2 büyük depremin 10 ili vurdu. Binlerce binanın yıkıldığı, hayatını kaybettiği ve yaralandığı deprem sonrasında Türkiye tek yürek oldu. Deprem bölgesine tüm dünyadan yardımlar gönderilmeye başlandı. Tunceli’nin Pertek Belediyesi tarafından üretilen halk ekmeklerin deprem bölgesine gönderilmeye başlandığı bildirildi.

Pertek Belediye Başkanı Ruhan Alan, sabah saatlerinde belediyeye ait fırında ürettikleri 5 bin ekmeği Malatya’ya ulaştırdıklarını belirterek, “Akşam da ürettiğimiz ekmekleri yine Malatya’ya ulaştıracağız. Günde ortalama 10 bin ekmek yollayacağız. Bunu yaparken vatandaşlarımıza satış yapmıyoruz. Ürettiğimiz ekmekleri Malatya’ya, Doğanşehir’e ve Adıyaman’a ulaştırarak ihtiyaç sahiplerine dağıtıyoruz” dedi.

VAN DEPREMZEDELER İÇİN TEK YÜREK OLDU

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından bölgeden tahliye edilen, aralarında çocuk ve kadınların da bulunduğu depremzedeler Van'daki otellerde misafir ediliyor.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde saat 04.17'de 7.7, Elbistan ilçesinde saat 13.24'te 7.6 büyüklüğünde meydana gelen depremde 10 ilde binlerce bina yıkıldı. Yıkılan binalarda arama kurtarma çalışmaları son sürat devam ederken, evleri hasar alan depremzedeler ise ikametlerine giremedi. Kahramanmaraş, Gaziantep ve Malatya başta olmak üzere deprem bölgesinden gelen yüzlerce depremzede, Van'daki farklı otellere yerleştirildi.

“Bütün illerde bu uygulama hat safhaya çıkmalı”

Van'daki 2011 depremlerini yaşayan otel sahibi Bülent Harman gazetecilere yaptığı açıklamada, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremin bundan önceki depremlerin çok üstünde bir deprem olduğunu söyledi. Otelin kapılarını depremde etkilenenlere açtıklarını ifade eden Harman, “Şu an itibariyle Gaziantep, Malatya, Diyarbakır ve Kahramanmaraş'tan gelen misafirlerimiz var. Şu an 21 depremzedeyi otelde ağırladık. Telefonla arayıp gelecek 25 kişi daha var. Gönül isterdi ülkede herkes depremzedeleri misafir etsin. Geçici de olsa onlara sıcak bir yemek ve ortam sunabilirsek ne mutlu bizlere. Bu çadırlarda idare edilecek bir durum değildir. Depremden etkilenmeyen bütün illerde bu uygulama hat safhaya çıkmalıdır” dedi.

“Büyük bir kaos yaşandı”

Ailesiyle birlikte Kahramanmaraş'tan gelen Ali Dönmez de İstanbul'dan Kahramanmaraş'a gelirken otogarda depreme yakalandıklarını belirterek, "Enkaz altında kalmaktan çok korktuk. Hızlıca açık alana çıktık. Şehir merkezindeki evimize gitmeye çalıştık fakat yollar kapalıydı. Güvenlik güçleri merkeze girmemize izin vermedi. Evimizin durumu nedir bilmiyorum. Kapılarını biz depremzedelere açtıkları için başta otel sahibi olmak üzere tüm Vanlılara teşekkür ederim. Bu konuda herkesin duyarlılık göstermesini bekliyoruz” diye konuştu.

“Zor zamanda bize kucak açan Vanlılara teşekkür ederim”

Yaşadıklarını gözyaşları içinde anlatan 62 yaşındaki Ahmet Aydın ise "Gaziantep'ten gelinim ve çocuklarımla geldim. Binamız 14 katlıydı. 13. kattaki evimizde depreme yakalandık. Uyuyorduk, eşimin bağırmasıyla kalktık. Yaşadıklarımızı anlatamıyorum. Çok zordu. Kendimizi ancak dışarıya attık. Çok şükür bize bir şey olmadı. Evimiz yıkıldı mı hasarlı mı bilmiyoruz. Zor zamanda bize kucak açan Vanlılara teşekkür ederim. Allah kimseye bu acıları bir daha yaşatmasın” şeklinde konuştu.

İki ablası üç yeğeniyle Malatya'dan gelen Cemile Algedik, depremin etkisinden hala kurtulamadıklarını bildirerek, sözlerini şöyle sürdürdü: "Uykudayken depreme yakalandık. İlk başta hafif sallandı daha sonra hızlandı. O an kaçmaya çalıştık fakat her taraf dökülmeye başladı. Büyük bir korku yaşadık. Kaçmaya çalıştıkça düştük, kaydık, sağa sola savrulduk. Çocukların bağrışmaları vardı. Herkes canını kurtarmaya çalışıyordu. O korku, psikolojimizi bozdu. Yakınlarımızla görüşemiyoruz. Birçok akrabamız il dışına çıktı. Hiçbir şey alamadan buraya geldik. Vanlılardan Allah razı olsun.”

 
Erdoğan: ‘Hayırlısı ile bu süreci atlatacağız’
 
DİB deprem mağdurlarının hizmetinde
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aşkale Tozluca’da deprem
Aşkale Tozluca’da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Erzurum’dan bin 872 personel, 372 araç gönderildi
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Erzurum’dan bölgeye bin 872 personel ...
Yusuf bebek 36 saat sonra kurtarıldı
Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına destek veren Erzurum Büyükşehir ...
 
Yıkılan apartmandan 3 çocuk sağ kurtarıldı
Gün içerisinde bölgeye gelen Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Erzurum ...
Enkazdan çıkarılan Eda’dan Erzurum ekibine teşekkür
Erzurum AFAD ekipleri enkaz altında kalan 23 yaşındaki Eda Erberk’i uzun ...
PAK ekipler genç kadını alkışlarla enkazdan çıkardı
Malatya kent merkezinde görev alan Erzurum Emniyet Müdürlüğü PAK ekipleri ...
 
Oltulular destekte yarışıyor
Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7,7 büyüklüğündeki depremin ...
Depremzedeler için dualar ve gönüller buluştu
Büyükakın, ‘GESOTİM, SAR Derneği, AKAK Derneği, AKUT Derneği, İSAR, UMKE, ...
Erzurum’dan afet bölgesine destek köprüsü
Erzurum'da faaliyet gösteren Macera Off-Road Doğa Sporları Kulübü tarafından ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri