Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>GUNCEL
12 Şubat 2023 Pazar - 13:31

Büyük Millet olmak bu işte

Bu dayanışmada gösteriş yok, reklam yok, kişisel hiçbir çıkar yok. Amaç sadece hakkın rızasını almak, amaç sadece bütün Müslümanlar kardeştir hakikatini ortaya koymak. İçinde ‘B’ harfinin birinci şahıs zamiri halinde asla kullanılmadığı bir gönül dili var. Ben yok, benlik yok, sadece biz var.

Büyük Millet olmak bu işte

Dünya yaşanan büyük afette Türk Milletinin örnek ve emsalsiz dayanışmasını konuşuyor. Çocuklar harçlıklarını, yaşlılar kefen paralarını, Genç kızlar cehizlerini, emekliler maaşlarını, analar evlerindeki erzakı depremzede kardeşlerine gönderiyor.

Bu dayanışmada gösteriş yok, reklam yok, kişisel hiçbir çıkar yok. Amaç sadece hakkın rızasını almak, amaç sadece bütün Müslümanlar kardeştir hakikatini ortaya koymak.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ, DEPREMDEN ETKİLENEN ÇOCUKLARI YALNIZ BIRAKMADI
Afet bölgesinden misafir edilmek üzere Bingöl’e getirilen çocukları, üniversite öğrencileri yalnız bırakmadı.
Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak tanımlanan 7.7 ile 7.6 şiddetindeki iki büyük depremin yaraları sarılmaya devam ediyor. 10 ilde etkisini gösteren depremin ardından, afet bölgesindeki çocuklar birçok ile gönderildiği gibi Bingöl’e de getirildi.
Kentte çeşitli yerlerde konaklanan çocukları, Bingöl Üniversitesi Farkındalık Kulübü öğrencileri yalnız bırakmadı. Üniversitenin konuk evindeki çocukların yanına giden öğrenciler, çeşitli hediyeler vererek oyunlar oynadı, onların yüzlerinin gülmesini sağladı.
Farkındalık Kulübü öğrencileri, deprem bölgesinden gelen çocukları hiçbir zaman yalnız bırakmayacaklarını aktardı.

TATVANLI KADINLAR DEPREMZEDELER İÇİN KIŞLIK KIYAFET DİKİYOR

Bitlis’in Tatvan Belediyesine bağlı Kadın Kültür ve Spor Merkezinde kadınlar gönüllü olarak depremzedeler için kıyafet dikiyor.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremler, 10 ilde büyük yıkıma neden oldu. Afet bölgesinde arama kurtarma çalışmaları yoğun bir şekilde devam ederken, depremzedeler için tüm Türkiye seferber oldu. Tatvan Belediyesine bağlı Kadın Kültür ve Spor Merkezinde ise gönüllü kadınlar depremzedeler için atkı, bere, hırka, kazak, yelek, çorap ve eldiven, ve boyunluk gibi malzemeler dikiyor.

Üretilen kıyafetler, yıkanıp kolilere doldurulduktan sonra deprem bölgesine gönderiliyor.

AĞRI’DAN AFET BÖLGESİNE ODUN VE SOBA DESTEĞİ

Ağrı’dan 1 tır dolusu odun ve soba afet bölgesine gönderildi.

Ağrı Emniyet Müdürlüğü personellerinin destekleriyle toplanan odun ve sobalar afet bölgesine gönderilmek üzere ASYA Ayni Bağış Kabul Deposunda toplandı. Toplanan eşyalar Ağrı Valisi Dr. Osman Varol ve İl Emniyet Müdürü Nihat Özen’in de katılımıyla tıra yüklenen odun ve sobalar depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere yola çıktı.

AĞRILILAR DEPREMZEDELER İÇİN BİRLİK OLDU

Ağrı’da okul idarecileri, öğretmen, personel ve velilerden toplanan yardım malzemeleri Kahramanmaraş'a gönderildi.

Ağrı Valiliği öncülüğünde İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde okul idarecileri öğretmen, personel ve velilerden gelen kullanılmamış kıyafetler, gıda, battaniye ve kişisel hijyen malzemeleri başta olmak üzere deprem bölgesinde kullanılacak yardım malzemeleri; Öğretmen Nurgül Gelturan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde topladı. Toplanan yardımlar yine öğretmenler, usta öğreticiler ve personel tarafından tıra yüklenerek Kahramanmaraş'a doğru yola çıktı.

LİSE ÖĞRENCİLERİ DEPREMZEDELER İÇİN SOBA ÜRETİYOR

Erzincan Valisi Mehmet Makas, Yardım Toplama Merkezi ile Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

İlk olarak, deprem bölgesine ulaştırılmak üzere vatandaşlar tarafından yapılan ayni yardımların toplandığı Cumhuriyet Meydanı’ndaki Yardım Toplama Merkezini, 3. Ordu Komutanı Korgeneral Yavuz Türkgenci ile birlikte ziyaret eden Vali Mehmet Makas, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, gönüllüler ile sohbet etti ve kolaylıklar diledi.

Vali Makas, devam eden yardım toplama kampanyasına büyük bir ilgi gösteren ve destek veren tüm Erzincanlılara teşekkür etti.

Vali Mehmet Makas daha sonra Erzincan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde depremzede vatandaşlar için soba üretimi yapılan atölyeleri ziyaret etti.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün'ün de eşlik ettiği ziyarette Vali, lisedeki metal bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından depremzede vatandaşlarımızın ihtiyacı olan sobaların üretildiği atölyede incelemelerde bulundu.

Öğretmen ve öğrencilere teşekkür eden Vali Makas, çalışmalar hakkında bilgi alarak, işlerinde kolaylıklar diledi.

TREN VAGONLARI DEPREMZEDELERİN EVİ OLDU

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük deprem sonrasında evleri ağır hasar alan Elazığ'daki depremzedeler, tren vagonlarında misafir ediliyor.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan 7.7 ve 7.6 şiddetindeki iki büyük depremde, 10 ilde binlerce bina yıkılırken yine binlerce kişi hayatını kaybetti ve yaralandı. İkinci depremde birlikte Elazığ'da merkeze bağlı Akpınar Mahallesi'nde bir bina çökmüş ve 1'i polis 2 kişi hayatını kaybederken şehir genelinde 93 bina ağır hasar almıştı. Hasarlı evlerine giremeyen depremzedeler için şehir merkezindeki Devlet Demir Yolları garındaki vagonlar depremzedelere açıldı. Tüm ihtiyaçları karşılanan ve vagonlardan kalan depremzedeler devlete teşekkür etti. Öte yandan bazı vagonların ise gün içerisinde Malatya'ya gönderileceği bildirildi.

Evi ağır hasar aldığı için vagonda kalan 3 çocuk annesi Tülay Ser (43), “Devlet Demir Yolları istasyonundayız. Evimiz ağır hasarlı giremiyoruz. Evden hiçbir şey alamıyoruz. Allah'a şükür çocukları kurtardık. Sağlık ve sıhhatleri iyi. Burada yaşamaya çalışıyoruz ama ev sıkıntısı var. Diğer depremden de vagonda kalmıştık bu ikinci oldu. Elazığlı değilim. Tanıdığım ve akrabam olmadığı için ilk geldiğim yer burası. Hava çok soğuk ama burası sıcak. En kötü anında ve zamanında kurulan dostluklar çok güzel. Vagonda ekmeğini ve suyunu paylaşıyorsun. O hiçbir zaman unutulmayacak. Devletimize rabbim zeval vermesin. Allah herkes güç kuvvet versin. Vagon Kahramanmaraş'a veya Malatya'ya gidecek deseler seve seve ineceğim. Çünkü oradakiler daha mağdur. Ama benim gidecek hiçbir yerim yok” dedi.

Vagonda kalan Murat Ser ise “Tren istasyonundayız. Allah devletten razı olsun. Bir imkân tanıdılar. Ellerinden geldiğinin fazlasını tanıdırlar. Yemesi, içmesi, elektriği, suyunu her şeyi karşılıyorlar. Deprem beri vagonda yaşıyoruz. Allah devletimizden TCDD'den razı olsun. Yememizden içmemize kadar karşılıyor” diye konuştu.

DEPREM BÖLGESİ İÇİN YARDIM SEFERBERLİĞİNDE DUYGULANDIRAN ANLAR

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından başlatılan yardım seferberliği için Hakkari'nin Şemdinli ilçesindeki çocuklar kumbarasında biriktirdiği parayı, 92 yaşındaki Bekir İliş ise ekmek yardımında bulunması herkesi duygulandırdı.

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen deprem sonrasında bölgeye yardım ve destekler devam ediyor. Şemdinli ilçesindeki çocuklar kumbaralarındaki parayı deprem bölgesine bağışlayarak, “Allah yardım etsin onlara, inşallah böyle şeyler bir daha olmaz" dediler.

92 yaşındaki Bekir İliş de fırında aldığı ekmeği depremzedelere bağışlamak için kar kış demeden yetkililere teslim etti.

Sabri Baran Özel Derneği Başkanı Muzaffer Akdeniz ise deprem bölgesinde yaşanan sıkıntılara bir nebzede olsa çare olmak için çalışmaya devam ettiklerini belirterek, “Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza şifa diliyoruz. Çalışmalarımız çerçevesinde bugün çok güzel şeylere şahit olduk. Sabah saatlerinde 92 yaşındaki bir amcamız bu kış şartlarında her yerin buz olduğu bir ortamda ellerinde iki poşet ekmekle evinden derneğe kadar yürüdü ve ekmekleri depremzede kardeşlerimize bağışlamak istediğini söyledi, kendisine teşekkür ediyoruz. Ayrıca kaç gündür çocuklarımızın biriktirmiş oldukları harçlıklarının tamamını gelip derneğe bağışladıklarına şahit olduk” dedi.

SARIKAMIŞ’IN ODUNLARI DEPREMZEDELERİ ISITACAK

Sarıkamış’ın odunları depremzedeleri ısıtacak. Ormancıların eksi 15 derece soğukta keserek yakacak haline getirdikleri 1 tır yakacak odun deprem bölgesine gönderildi.

Vali Türker Öksüz’ün talimatlarıyla Sarıkamış Orman İşletme Müdürlüğü depremzedelerin yakacak odun ihtiyacı için tüm ekibi ile seferber etti. Hava sıcaklığının eksi 15 derecede olduğu Sarıkamış’ta işletme personelleri odunları soba boyu yakacak hale getirerek çuvala doldurup tıra yükledi.

Yakacak odun dolu tır deprem bölgesi olan Adıyaman için yola çıktı. Sarıkamış’tan yola çıkan yakacak odunlar, depremzedelerin ısınması için dağıtılacak.

PİŞİRDİKLERİ EKMEKLERİ DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERDİLER

Kars’tan deprem bölgesine yardımlar hız kesmeden devam ediyor. Köylüler, tandırlarda yaptıkları 1 tır dolusu ekmeği deprem bölgesine gönderdi.

Kars’ın Selim ilçe merkezi ve köylerinde yaşayan vatandaşlar, imece usulü tandırlarda ekmek pişirdi. Köylü kadınların pişirilen ekmekleri Selim merkezde kaymakamlık yetkililerine getirerek teslim etti. Selim Spor Salonu’nda ekmekler poşetlenerek tıra yüklendi. Ekmeklerin yüklendiği 1 tır daha sonra deprem bölgesine hareket etti.

Koyunyurdu köyünde pişirdikleri ekmekleri yetkililere teslim eden Çağlar Çelik, “Yardım için ekmek getirdik. Kardeşlerimize ekmek göndereceğiz. Yetmediği sürece yine göndereceğiz. Her zaman yanlarındayız” dedi.

“ELİMİZDEN GELENİ YAPMAK ZORUNDAYIZ”

Çelik, “Elimizden ne geliyorsa onu yapmak zorundayız. Lavaş ekmek getirdik. Köyde herkes ekmek pişirmişti, arabamızla getirdik. Gerekirse kendimiz de götürürdük ama buraya getirdik. Tırlarla buradan deprem bölgesine gönderecekler” diye konuştu.

Konuyla ilgili olarak Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, yaptığı paylaşımda, “Selim ilçemiz ve köylerinin, hayırsever, gönlü yüce, eli öpülesi, emektar kadınlarının elleriyle yaptıkları 1 tır tandır ekmeği, depremzede kardeşlerimize gönderildi. Tüm yardımsever vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

ARDAHANLI KÖYLÜLERDEN DEPREM BÖLGESİNE ODUN YARDIMI

Ardahan merkeze bağlı Bağdaşen ve Yalnızçam Hasköy halkı, depremzedelerin ısınma sorununa destek olmak amacıyla afet bölgesine çuvallarla odun gönderdi.

Depremin ardından en sıkıntılı konulardan biri olan ısınma sorunu için Bağdaşen ve Hasköy köy halkı, depremzedeler soğukta üşümesin diye odun gönderdi. Köy meydanında toplanan köy sakinleri, büyük ağaç kütlelerini parçalayarak yakılabilecek odun şekline getirdi. Çuvallara doldurulan odunlar kamyonlarla Ardahan Valiliği yardım toplama merkezinde yetkililere teslim edildi.

Yalnızçam Hasköy Köyü Muhtarı Özkan Gültekin, köy halkının odun yardımı için seferberlik başlattığını söyleyerek, "Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü bu soğuk kış ayında depremzedelerin kışlık ihtiyacını karşılamak istedik. Köylüler olarak köy meydanına herkes kendi imkanları ölçüsünde getirdikleri odunlar gençler tarafından kesilerek çuvallara dolduruldu. Biraz da olsa ısınma konusunda yardımcı olabilirsek ne mutlu bizlere. Bu toplanan odunlar çuvallara konularak kamyonla Ardahan Valiliğinin toplama merkezine teslim edilecek. Tüm Türkiye tek yürek ve biz de bunun tuzu biberi olmaya çalışıyoruz" dedi.

IĞDIR'DAN DEPREM BÖLGESİNE 50 TIR YARDIM GÖNDERİLDİ

Iğdır Valiliği koordinesinde Kahramanmaraş ve çevre İllerimizde meydana gelen deprem sonrası toplanan 50 tır yardım gönderildi.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen depremin ardından afet bölgesine destek için tüm Türkiye'de olduğu gibi Iğdır'da da giyecek ve yiyecek ve ısınma malzemeleri gönderilmeye devam ediliyor. Türkiye'yi yasa boğan depremin ardından kış şartlarını da göz önünde bulundurarak bölgeye gönderilmek üzere vatandaşların getirdiği battaniye, bot, kışlık kıyafet ve ısıtıcı, çocuk bezi, un, sular, ekmek Iğdır AFAD Müdürlüğünde toplandı. Toplanan malzemeler daha sonra burada tırlara yüklenerek deprem bölgesine gönderildi. Depremin olduğu günden bugüne Iğdır'dan deprem bölgesine toplam 50 tır malzeme gönderildi. Yapılan çağrı üzerine bölgeye gönderilmek üzere kefenlerde toplanarak bölgeye gönderildi.

MUŞ’TAN DEPREM BÖLGESİNE 600 SOBA GÖNDERİLDİ

Muş’ta bir araya gelen yukarı çarşı esnafı deprem bölgesinde arama kurtarma görevi yürüten ekiplerinin ve depremzedelerin ısınma sorununa çözüm olmak için ürettikleri 600 sobayı ve tonlarca odunu bölgeye gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli iki deprem tüm Türkiye'yi bir kez daha birbirine kenetlerken Muşlu esnaf da depremzedelerin yardımına yetişmek için harekete geçti. Bir araya gelen yukarı çarşı esnafı deprem bölgesindeki arama kurtarma görevi yürüten ekiplerinin ve depremzedelerin ısınma sorununa çözüm olmak için ürettikleri 600 sobayı ve tonlarca odunu bölgeye gönderdi. Şehirde soba sanayisinde üretim yapan esnaflar destek verdiği çalışma sonucu, sobalar Muş Valiliği ve AFAD koordinasyonunda tır ve kamyonetlere yükledi. Bazı iş yeri sahipleri ise sobalarda yakılması içi kırdıkları odun ve tahtaları araçlara doldurdu. Torbalara doldurulan odunlar ve sobalar tırlara yüklenerek deprem bölgesine gönderildi.

Deprem bölgesi için yaklaşık 600 soba ürettiklerini söyleyen Gülbey Gümüştekin, “Bütün soba üretimi yapan kardeşlerimizi bir araya getirdik. Allah hepsinden razı olsun. Böylelikle soba imalatına başladık. Şehir merkezinde ne kadar soba yapılabilecek sac varsa hepsini topladık. 600 civarında soba imalatı yaptık. Şehir merkezinde ne kadar soba satmak isteyen esnafımız varsa, hepsinin ücretlerini ödeyerek sobalarımızı aldık. Bütün sobalarımızın yüklemesini yaptık, odun yüklemelerimizi sürdürüyoruz. Şimdiye kadar 5 araç odun gönderimi yaptık” dedi.

MUŞLU KADINLAR BİNLERCE POĞAÇA PİŞİREREK DEPREM BÖLGESİNE GÖNDERDİ

Muş Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü’nde görev yapan usta öğretici kadınlar, binlerce poğaça pişirerek deprem bölgesine gönderdi.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki deprem tüm Türkiye’yi bir kez daha birbirine kenetlerken yurdun dört bir yanından deprem bölgesine yardım eli uzatıldı. Muş’ta bir araya gelen kadınlar depremzedeler için binlerce boğaca yaptı. Yaraları sarmak için elinden gelenin en iyisini yapmak için ilk günden itibaren çalışmalarını sürdüren Muşlu kadınlar, gönderdikleri acil ihtiyaç malzemelerinin ardından poğaça da üreterek deprem bölgesine ulaştırdı.

Muş Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Tahsin Oran, burada yaptığı açıklamada Deprem bölgesine ilk etapta 10 bin paket poğaça gönderdiklerini belirterek, “Ülke olarak çok büyük bir felaket yaşadık. Bu felakette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Depremin hemen akabinde müdürlük olarak acil ihtiyaç listesinde olan gıda gibi yardımları valiliğimizin koordinasyonu ile depremin yaşandığı bölgelere hızlı bir şekilde gönderdik. Acil ihtiyaçlardan sonra müdürlüğümüz bünyesinde bulunan usta öğretici kadınlar, hem depremden etkilen vatandaşlarımız için, hem de orada arama kurtarma çalışması yapan ekipler için poğaça ve çörek gönderdik. Valiliğimiz koordinasyonu ile ilk etapta 10 bin paket gönderdik. İlerleyen günlerde bu sayıyı artıracağız” dedi.

Usta öğretici Dürdane Bulakçıbaşı ise, yaptıkları poğaçaların yaklaşık 10 gün tazeliğini koruyacağını vurgulayarak, ”Usta öğreticileri olarak toplandık. Depremzedeler için poğaça ve çörek hazırladık. Yaklaşık 10 bin paket hazırlayarak depremzedelere gönderdik. Yaptığımız poğaçalarda özel malzeme kullandığımız için yaklaşık 10 tazeliğini korur. İnşallah paketlerimiz depremzedelere ulaşır” ifadelerini kullandı.

NAZIMİYE İLÇESİNDE DEPREMZEDELER İÇİN ÖRNEK DAYANIŞMA

Tunceli’nin Nazımiye İlçesi’nde Kaymakam Hüseyin Remzi Konak ile Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasında toplanan yardımlar, Adıyaman’daki depremzedelere gönderildi. Kampanyaya vatandaşların yanı sıra asker ve polis de destek sundu.

Tunceli’nin Nazımiye ilçesinde depremzedeler için örnek bir dayanışmaya imza atıldı. İlçede Kaymakam Hüseyin Remzi Konak, Belediye Başkanı Cafer Kırmızıçiçek öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına vatandaşların yanı sıra asker ve polis de destek verdi. Kampanya çerçevesinde toplanan temel gıda, giyim, ısıtıcı ve battaniye gibi malzemeler, belediyeye ait bir araçla Adıyaman’daki depremzedelere ulaştırıldı.

İlçede kurumların koordineli şekilde başlattığı çalışmanın devam edeceği belirtildi.

 
Polis özel timi hırsız ve yağmacı avında
 
Nahçıvan’dan Türkiye’ye 38 yardım tırı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ateş düştüğü yeri değil hepimizin yüreğini yaktı
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde, ...
Kurum: 'Devlet-millet el ele'
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Devlet-millet ...
Diyanet İşleri Başkanlığından fitre açıklaması
2023 yılı fitre bedelini 70 TL olarak belirleyen Din İşleri Yüksek Kurulu, ...
 
Bakanlık, uydu ve İHA’larla hasar tespiti yapıyor
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, depremden etkilenen ...
Özer: Okullar 20 şubata kadar tatil
Bakan Özer, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle eğitim öğretime ...
Doğu Anadolu dayanışma ve destekte tek yürek
Tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi illeri de depremzedeler için ...
 
Aşkale Tozluca’da deprem
Aşkale Tozluca’da 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Erzurum’dan bin 872 personel, 372 araç gönderildi
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası Erzurum’dan bölgeye bin 872 personel ...
Yusuf bebek 36 saat sonra kurtarıldı
Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına destek veren Erzurum Büyükşehir ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri