Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Erzurum’da ‘Kıskaç-11’ operasyonu
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
Ambulans kaldırıma çarptı: 2 yaralı
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
İlk mektuplarını Mehmetçiğe yazdılar
Horasan’da Ramazan bereketi
Horasan’da Ramazan bereketi
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
POMEM öğrencileriyle iftarda buluştular
HABERLER>SİYASET
1 Mart 2023 Çarşamba - 06:51

Aydemir: 28 Şubatçıları ve zihniyetlerini telin ediyoruz’

Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İnşallah bir yıl içinde yıkılan şehirlerimizi, ilçelerimizi, köylerimizi yeniden ayağa kaldırmayı hedefliyoruz" sözlerini anımsattı.

Aydemir: 28 Şubatçıları ve zihniyetlerini telin ediyoruz’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, yıkıcı bir muhalefet olduğunu belirterek, "'Her gün bir afet olsun, hükümet bunun altında kalsın' yaklaşımı var." dedi.

Milletvekili Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "İnşallah bir yıl içinde yıkılan şehirlerimizi, ilçelerimizi, köylerimizi yeniden ayağa kaldırmayı hedefliyoruz" sözlerini anımsattı.

MUHALEFETİN YAKLAŞIMINA TEPKİ

Erdoğan'ın bu açıklamalarına, muhalefetin tenkitte bulunmadığını anlatan Milletvekili Aydemir, "Onlar biliyorlar ki Cumhurbaşkanı'mız böyle bir söz verdiyse yapar. O yüzden buna dönük en küçük bir tenkitleri yok. Hatta onların 'yapılmasın' gibi yaklaşımları var. Böylesine yıkıcı bir muhalefet var ki 'her gün bir afet olsun, hükümet bunun altında kalsın' diye bir yaklaşım var." ifadesini kullandı.

CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİYLE GÖNLÜNÜ BİRARAYA GETİRMİŞTİR

Basın toplantısında muhalefetin yaklaşımını eleştiren Milletvekili Aydemir, ‘Öylesine yıkıcı bir muhalefet var ki; ‘her gün bir afet olsun, her gün bir deprem olsun, sel olsun da Hükümet bunun altında kalsın’, gibi bir yaklaşım, bir düşük yaklaşım, bir alil yaklaşım. Böyle bir beklentileri var, bu kadar ucuz düşünen bir muhalefet var. Ama bunun karşısında Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde milletiyle gönlünü bir araya getirmiş bir ekip var. AK Parti var, Cumhur ittifakı var. Varsa bir sıkıntılı hal onu yok etmeye çalışıyoruz. Şimdi bir sıkıntılı hal var, onları izole ediyoruz, dahasını, en iyisini yapacağız. Şimdi geçici konutlar, geçici barınma merkezleri oluşturduk. Kısa süre içerisinde yakın zamanda da inşallah kalıcı konutlara insanlarımız geçecekler. ‘ diye konuştu.

EROL’UN HAK TESLİMİ

Milletvekili Aydemir, ‘Elbette kaybettiklerimizi geri getirmek mümkün değil ama hiç olmazsa acıları hafifletmek mümkün. Acılar nasıl hafifler, hayatı kolaylaştırırsanız hafifler. İşte biz de buna amadeyiz. Bunun için gayret sarf ediyoruz. Bakın bu noktada Hak teslimi yapan bir milletvekili var. CHP milletvekili Elazığ milletvekili Gürsel Erol kardeşimiz diyor ki; ‘Elazığ'da bir deprem oldu. Hükümet, Cumhurbaşkanımız 25 bin konutu TOKİ kanalıyla inşa etti. Eğer bu olmasaydı, bu depremde yani şu yaşadığımız depremden Elazığ çok kötü bir biçimde etkilenirdi. Şimdi bundan dolayı Elazığ rahat’ diyor. Söylediğimizi yaparız, işte bunu CHP'li bir milletvekili de hak teslimi bağlamında söylüyor.’ diye konuştu.

28 ŞUBAT ZİHNİYETİNİ LANETLİYORUZ

Aydemir, 28 Şubat "postmodern darbesi"nin yıl dönümü olduğunu anımsatarak, "28 Şubat'ın yıl dönümünde bir kez daha, o hale kim iştirak etmişse telin ediyorum." dedi. 28 Şubat’ın bir kara sayfa olduğunu, inanç sahiplerine zulmün reva görüldüğünü vurgulayan Milletvekili Aydemir, ‘Yüce Milletimiz 28 Şubatçıları lanet; bu zulme dur diyenleri ise daim minnet ve şükranla anacaktır. ‘ dedi.

‘MİLLİ İRADE NOT EDİYOR’

Milli iradenin, kendi yanında olanlarla, karşısında duranları not ettiğini, spora bile siyaset sokarak provokasyona yeltenenleri unutmadığını belirten Milletvekili Aydemir, ‘Aziz Milletimiz 28 Şubat özlemi çekenleri ve o kara günleri yaşatanları, bugün stadyumlarda o neviden bir yaklaşım ve çağrışımı ortaya yere koyanları not ediyor. Bu yüce millet seçimlerde bu kesime demokrasi tokadı atacak, onlara bir daha ders verecektir. ‘ diye konuştu.

MERHUM ERBAKAN'IN BIRAKTIKLARI ONA İHANET EDİYOR

Merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın dün vefat yıl dönümü olduğuna işaret eden Aydemir, "Erbakan'a kan kusturanlarla, Erbakan'ın yanında olduğunu söyleyenler maalesef bir araya gelmişler. Onun için Saadet Partisi celladına aşık bir parti diyorum. Erbakan'ın bıraktıkları ona ihanet ediyor." değerlendirmesinde bulundu.

TERÖRLE MÜCADELE

Basın Toplantısında deprem afeti kaydında depremzedelerin yaralarının sarılması, şehirlerin yeniden ihya ve inşasına yoğunlaşan hükümetin terörle kararlı ve etkin bir mücadele verdiğini belirten Milletvekili Aydemir, ‘Terörle mücadelemiz de devam ediyor. 60 vatandaşımızın canına kıymış, 12 terör eyleminin baş aktörü olan bir haini derdest edip şimdi Türkiye'ye getiriyor Milli istihbarat teşkilatımız. Yani biz hem acı yaşıyoruz, hem bize acı yaşatanları da rahat bırakmıyoruz, gereğini de yapıyoruz. Bundan dolayı Milli İstihbarat Teşkilatımızı canı yürekten tebrik ediyoruz. İnşallah bu mücadele her alanda devam edecek Allah'ın izniyle. Türkiye'miz çok daha böyle ferahfeza zeminlere ulaşacak. ‘ dedi

 

 
‘Depremzedelerin acısı acımız, yarası yaramızdır’
 
201 kişi tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bahçeli’den islami, insani ve vicdani miras vurgusu
Bahçeli, "Nimete de mihnete de şükür eden; dikene kızmak yerine içindeki ...
Bahçeli ve Destici açıklamalarda bulundu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine giden MHP ...
Aydemir’den muhalefetin istismar siyasetine tepki
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM’de düzenlediği basın ...
 
Elitaş: ‘Hayretler içinde izliyorum’
AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, “Seçimleri Yüksek Seçim Kurulu ...
 Bahçeli: ‘MHP konunun takipçisidir’
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Fenerbahçe-Konyaspor ...
Aydemir: ‘Milli iman ve şuur şükür ki kıyamdadır’
Milletvekili Aydemir, ‘Depremzede kardeşlerimizin, sayın Cumhurbaşkanımızın ...
 
Bozdağ: ‘Devlet seferber durumdadır’
Bozdağ, "Şu anda devlet bütün imkanları ile Diyarbakır'da ve ülkemizin ...
Bahçeli: ‘Türk Milleti Tek Ses, Tek Yürek’
Türk milletinin tek ses ve tek yürek olduğunu ifade eden Bahçeli, "Tarihin ...
Aydemir: ‘Milli dayanışma eşsiz bir imanın eseridir’
Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Türk Milleti, asaleti, milli terbiyesi ...
 
KANAL ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri